Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ocak '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Olivia Palermo'nun Sokak Stili

Olivia Palermo'nun stiline sahip olmak o kadar da zor değil...

Ünlü isimlerin sokak stillerine, Olivia Palermo'nunki ile devam ediyorum. 2014 yılında Johannes Huebl ile yaptığı evliliği ve Aquazzurra markasına hazırladığı kapsül ayakkabı koleksiyonuyla adından çok söz ettiren Olivia Palermo bir stil ikonu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

Sade stili, doğal halleri ve kusursuz güzelliğiyle hem seksi hem de sevimli olmayı başaran yegane isimlerden biri o. Sadeliği o kadar çok konuşuluyor ki, evlendiği gün bile giydiği gelinliği ile olumlu olduğu kadar olumsuz yorumlarında hedefinde yer aldı. 

Evet kendisi bir blogger ve stil ikonu. Hergün blogundan moda trendleri, defile raporları, güzellik bakım ürünleri, aksesuarlar ve yaşama dair konular hakkında bilgiler verirken, kendi stiliyle birlikte sunduğu stil önerilerine ve ürün alternatiflerine de yer veriyor. Aynı zamanda online satışı da bulunan sitenin Olivia Butiği'nden kendi giydiği ürünlerin aynılarını almanız da mümkün.

olivia_palermo_sokak_stili_kapakGelelim Olivia Palermo'nun sokak stili için seçtiği bu kıyafetine. Yine oldukça sade, ekru tonlarda ama sıcacık bir kombin. Tek renk trendini içinde barındıran bu kombinin can alıcı noktası ise şalı. Şalın canlı renkleri ve bağlanma şeklindeki farklılık bir moda ikonuna yakaşır cinsten. Omuzlarına yaydığı lacivert ve kırmızı renklerden oluşan şalını önde birleştirerek, göğüs kısmı hizasında attığı ekzantrik bir düğümle bambaşka bir havaya sokuyor. Peplum detayları bulunan ekru eteği, kalın örgü, boğazlı kazağı ile tam bir kış kombini. Uzun çizmeleri de oldukça şık ve kombinle uyumlu. Üstelik şalın üzerine çekilmek istenen dikkati hiçbir şekilde dağıtmıyor.

Olivia Palermo Stili

Ben de benzer ürünlerle ve renklerle sizler için bir kombin hazırladım. Üstelik bu kombinde yer alan ürünler hemen yanı başınızda. Yani bir stil ikonunun tercih ettiği kombini, siz de kolay ulaşılabilir markalarla oluşturabilirsiniz. Fark yaratabilmek için tek yapmanız gereken, işin içine biraz yaratıcılık katmak. 

Kombinin detaylarına "Olivia Palermo'nun Sokak Stili" yazısına tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Trendler ve farklı stil önerileri için blogum "Pimood"u takip edebilirsiniz.

 

 

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..