Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Aralık '08

 
Kategori
Felsefe
 

Olmayacak hayal,komik işte!!!

Olmayacak hayal,komik işte!!!
 

alıntı


Bir çok zaman alıp başımı gitmek istiyorum buralardan,ama öyle pembe hayallere değil gerçekten gitmek istiyorum.Üzülmeyeceğim,yorulmayacağım,sıkılmayacağım,stres denen meretle karşılaşmayacağım,soru işaretlerinin var olmadığıdı bir diyara gitmek istiyorum.
Her zaman hayallerini kurduğum göl kıyısına değil veya derin derin oksijen soluyacağım sessiz dağ evinede değil ya da kimselerin bana ilişmediği sıcacık iklimlerede değil bu gidişim.Biraz karanlık olsun isterse,belki çiçeksiz olsun ama gittiğim yerde soru işaretleri,kararsızlık en başta da mutsuzluklar olmasın.
Köhne,harebe evlerde yaşasada insanlar yedikleri bir lokmadan keyf alsın,yüzleri gülsün.Kimse kimseyi hiç bir şey için yargılamasın,kimseye yaptıklarından ve yapacaklarından ötürü hesap vermek zorunda kalmasın insan.Paranın varlığı hayatın merkezini oluşturur olmasın,sevgi alıp bir lokma ekmek versin insanlar,bir gülücüğü testilerle su versinler.Çıkarları değil sevgileri paylaşsın yürekler.
Kimse kimseyi yaşam tarzı ile yargılayamasın,ne işle uğraştığın kimsenin derdi olmasın,sevdiğim adam/kadın diye koluna taktığına kimse soran gözlerle bakmasın,gelecek kaygısı olmasın yüzlerde.
Herkesin mutluluğu bir başkasına mutlu olma sebebi olsun.
Herşey bir parça anlayışla,bir gülüş,bir sevgiyle dokunuşla halledilecek kadar kolay olsun...
Hayal dünyasına olmasın istiyor aklım bu gidişin,oysa yüreğin istedikleri hayalden öteye geçmeyecek kadar komik dimi???
 
Toplam blog
: 205
: 4593
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

86nın bir kış günü doğmuşum, belki de ondadır kışı çok sevişim .Hayatın gerçeklerini görüp nefret..