Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ağustos '19

 
Kategori
Siyaset
 

Olmaz Bahçeli..

Urgan benzetmesi yaparak 'İP' diyordun o partiye..

'illet, zillet' diyordun mensuplarına.

Bugün ne oldu da 'İYİ Partili kardeşlerim' oldu?

-  Fiziken orada fikren aramızda bulunan dava arkadaşlarımın müştereken karar alıp MHP'ye dönüşünün tarihi sorumluluğunu yerine getirmeleri samimi ve halisane beklentimdir.

Türkçesi. 'Geri dönün'

Üstelik İYİ Partinin olağanüstü kurultayına iki kala. Yani iki gün sonra kurultayı var İYİ Partinin.

Bu şuna benzer; mağazama alışveriş için üç kişi mağazamdan kapıdan içeri giriyor, karşı komşu mağaza sahibi o üç kişiye 'buyurun bizim mağazaya' demesi gibi bir şey MHP'nin yaptığı.

Ticari hayatımda buna benzer şeyler yaşadım hepsine de gerekeni yapmışımdır.

Akşener cevap olarak 'ay harika' diyerek kahkaha atmış, sonra Erdoğan'a ithafen 'sen bu arkadaş'a ne dedin yine?' diye tıvıtır hesabına yazmış..

Ağır cümleler kurmayacağım. Bahçeli'nin yaptığı çok yakışıksızlık! İki gün sonra kurultayı var partinin ve sen çağrı yapıyorsun benim yoğurt'um daha iyi diye pardon daha beyaz diye..

Evden eve nakliyat misali devlet işlerinin ilki geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Erdoğan Bahçeli'nin evine giderek ziyaretinde bulunmuş. Başsağlığı ve benzer ziyaretler dışında ilk kez böyle bir ziyarete şahit oluyoruz. Gerçi güzel bir şey, bir politikacının diğer bir politikacının evine gidip ziyaret etmesi ama bu kültür ancak batı toplumlarında restlanabilecek durumdur. Bizim siyasi kültürümüzde pek rastlanabilecek durum değil.

Kim bilir neler konuşulmuştur ziyarette?

Akşener'e kalsa Kasım ayında seçim var..

Olabilir de olmayabilir de.

Olmasın. İstanbul seçimlerinin tekrarlanması bile ekonomiye olumsuz yansımalar görülmüşken Kasım'da yeni bir seçime hazırlanmak pek akılcı değil. 2020'de parlamenter sistemine geri dönüş yapılarak genel seçimler olası dahilinde.

Olmaz Bahçeli olmaz. Bir parti kurultaya giderken çağrı yapılmaz. Etik değil. Abesle iştigal'dır.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..