Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Haziran '09

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Ölüdeniz Festivali "Yılın Keçisi" Ödülü Uğur DÜNDAR'a

Ölüdeniz Festivali "Yılın Keçisi" Ödülü Uğur DÜNDAR'a
 

Uğur DÜNDAR- Coşkun KARABULUT Ödül Töreninden


<ı>Uğur DÜNDAR’a yılın keçisi” ödülü

<ı>

6. Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali’ne sayılı günler kaldı. Önümüzdeki hafta Çarşamba günü yani 24 Haziran 2009 ‘da Kortej Yürüyüşü ve Karnavalla başlayacak Festival, 28 Haziran 2009 Pazar gecesine kadar devam edecek.

Festival’in afiş ve broşürleri ilgili yerlere dağıtılmaya başlandı. Türkçe ve İngilizce olarak basılan afişlerin yanı sıra, caddelere ve duvarlara asılacak pankart ve afişlerle de daha geniş bir katılımın sağlanmasına çalışılacak. Ayrıca Festival’in sitesi olan: www.oludenizfest.com kanalıyla da Fethiye dışında ilgi duyan herkese ulaşılmaya çalışılacak.


Festival kapsamında her yıl verilmekte olan YILIN KEÇİSİ ödülü bu yıl gazeteci Uğur DÜNDAR’a verildi. Festival komitesi bu ödülü, alanlarında çalışkan, başarılı, cesur ve dik duruşlu olan ve duruşlarını her türlü baskıya karşı inatla sürdüren onurlu kişi ve kurumlara veriyor. Uğur DÜNDAR da bu özellikleri ile ödüle layık görüldü. Ödül 15 Haziran 2009 Pazartesi günü Fethiye’de tatilde bulunan Uğur DÜNDAR’a, Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin YILMAZ tarafından sunuldu. Çok sayıda gazetecinin de izlediği ödül töreninde Festival komitesi adına ben ve arkadaşım Aysun YENİGÜN de hazır bulunduk. Kendisiyle tanışmaktan mutluluk duyduk. Anılarımızı süsleyecek resimler çekildik.

Bizim festivalimiz için hazırlıklarımız devam ederken, beldemizde yaşayan İngiliz dostlarımızdan oluşturduğumuz Ölüdeniz Belediyesi Halkoyunları Ekibimizle de festivalden festivale koşuyoruz. Bu yazının yazıldığı gün Yatağan Festivali’ne gidip gelmiş olacağız. Aynı zamanda Yatağan’da çekimleri devam eden BABA OCAĞI dizisinin setini ziyaret ederek oyuncuları festivale davet edeceğiz.

Festivalin en önemli amacı tanıtımdır elbette. Özellikle dünyanın en güzel yamaç paraşütü alanı olan Babadağ’a ilgi çekmek için de özel gösterilerimiz olacak. Her yaptığımız festival biraz daha fazla turizm için.

Festivalin bu yıl da güzel geçeceğine ve ses getireceğine inanıyorum. Festival programını www.oludenizfest.com adresinden edinebilirsiniz.





 
Toplam blog
: 264
: 1128
Kayıt tarihi
: 30.04.07
 
 

1956 Sarıkamış Kars doğumluyum. 6 şiir kitabım ve 2 deneme kitabım var. son kitaplarımı B..