Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '10

 
Kategori
Siyaset
 

Ölümsüzüz

Ölümsüzüz
 

Hamdolsun artık ölümsüzüz!


Ölümsüzlük : İngiliz bilim adamı Desmond Morris, 2008 Nisan ayındaki makalesinde ölümsüzlüğün bir hayal olmadığını yazdı. Morris, tıpta ve bilimdeki gelişmeler sayesinde "ölümün kaçınılmaz son olmadığı günlerin yakında geleceğini" belirtti.Çoğumuz bu ölümsüzlük olayına inanmayız ama sağlıklı ve uzun bir yaşama sahip olmak isteriz.Bunun için de kimimizin yaptığı, kimimizin yapmak isteyip de yapamadığı, kimimizin de başlayıp kısa sürede bıraktığı sihirli içeceklerimiz vardır.Bu sihirli içeceklerde uzman olan ve Türkiye'nin gururu olarak gösterilen(bence olmayan) Dr.Öz'ün bir sihirli içeceğini sizler için yazayım;

2 küçük tabakta ıspanak (isteğe göre iyice yıkanıp çiğ olarak karışıtırılabilir)
1 tutam kereviz
2 salatalık
Yarım çay kaşığı zencefil
Bir tutam maydanoz.
1 elma (isteğe göre tatlandırmak için 2 adet eklenebilir)
1 tutam ıhlamur.
Yarım veya 1 adet limon.
Bu sebzeleri karıştırıp, suyunu çıkardıktan sonra günde isteğe göre 2 veya 3 bardak içilebilir. Ama özellikle sabahları 1 bardak içmeyi unutmayın!
(Ama bu karışım, halkımızda kimine göre a+k+p, kimine göre c+h+p harflerinin alfabetik sırayla birbirine karıştırılmasından daha iğrenç olamaz.) :)

Sağlık açısından, en azından ''bir 10 sene daha'' demek için bu ''güzel'' karışımı içmeliyiz.Ama ben yazının başından beri söylemek istediğim şeyi işte şimdi açıklıyorum;ÖLÜMSÜZÜZ! Evet yanlış duymadınız.(En sevdiğim reklam repliklerindendir.Bu repliği duyduktan sonra ne yapaçaksanız daha dikkatli olmanız sizin için daha iyi olur)
Yani bu sihirli içeceği içmemize gerek yok.Geçenlerde Yılmaz Özdil'in ''En iyi vatandaş ölü vatandaş...'' yazısını okudum.Yazının özeti:'' 2007'de ki resmi seçmen sayısı 42 milyon.Referandum öncesi resmi seçmen sayısı 49 milyon.'' Dikkat:SEÇMEN SAYISI! Ben de böyle bir artış nasıl olabilir diye düşündüm.Ve aklıma ilk gelen başbakanımızın 3 çocuk yapın tavsiyesi oldu.Ortada bir gerçek var ki 3 çocuk yapsak da böyle bir şey olamaz. GDO ürünleri bile bu kadar kısa sürede bu kadar çoğalamaz!:) Geriye o zaman tek gerçek kalıyor.Biz artık ÖLÜMSÜZÜZ!

İlk olarak Desmond Morris'i tebrik etmek istiyorum.Tahmini doğru çıktı.Tek unuttuğu şey ölümsüzlerin sadece Türkler olacağını söylememesiydi.Ama 2 yıl sonra bu olur mu deseydik bizle dalga geçerdi heralde.Gerçek bir şey var ki insan ölümsüz olunca da bir garip oluyor.Ne yapacağını şaşırıyor.Müebbet hapis yemediği sürece de hiçbir sorun yok.Ya da onun gibi bir şey olan Ergenekon'dan yargılanmasın yeter.
Şimdi gelelim ölümsüzken ne yapçağımıza!!! Benden herkese 3 tavsiye;

1-Ölümsüz olduğumuzun kanıtı olan filmler izleyelim.''Bunlar hangi filmler?'' diyorsanız:Samanyolu ve Kanal 7'de her gün Tarkan ve Kara Murat filmleri var.
2-Haber ve siyasi programları izlemeyin.Çarkıfelek'i izleyin.Mehmet Ali Erbil'in kendi halkımıza dalga geçtiği halde bizim buna nasıl güldüğümüze gülelim.
3-Yok ben habersiz yapamam diyorsanız.Sadece Habertürk'te Yiğit Bulut'u izleyin.Benim çok "sevdiğim" biridir.Sorduğu sorular ve jölelli saçlarıyla benim "favorimdir".

ARTIK ÖLÜMSÜZÜZ!!! 

 
Toplam blog
: 6
: 797
Kayıt tarihi
: 30.06.10
 
 

Huzur verirken - boğan.Değiştirirken – kısırlaştıran. Ferahlatırken - daraltan. Süründürürken- öldü..