Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Temmuz '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Ölümün ardından

Ölümün ardından
 

Genç bir kardeşimiz gitti trafik canavarına kurban olarak.... Ama nederdir bilinmez halka mal olan bu bireylerin yaşamlarına dair ayrıntılar bıktırıncaya hatta kusturuncaya kadar haber olmak zorunda...

Sorsalar vatandaşa hepsinin yaşamından bir değerli sayfa kayıp gitmiştir.. Doğuda hergün şehit sayımız artmakta tam farkında olan kaç kişi..

Barış kardeşimize allahtan rahmet diliyorum, günahlarından arınmış olarak huzur içinde yatsın ve sevenlerine sabır dilerim. Ancak 5 gün boyunca yaşananları düşünsenize. Alakalı alakasız bodrumda o hastahanenin önünde bekleşen insanlar, içlerinde samimi olanları da mevcuttur ama büyük çoğunluk orada televizyonda gözükeceğim ünlülerede yakın olurum derdinde.. Eğer böyle değilse bende insanlığımdan istifa edeceğim.

Biz değişiyoruz değerlerimiz inanılmaz yolundan saptı. Önceleri ölüm sonrası yaşadığımız acıyı saygı dolu bir sessizlikle yaşar son görevimizi tamamlardık rahmetlilerinin ardından. Şimdi ise alkış tutmalar, şarkılar türküler tiyatro sahnelerine çıkarmalar falan filan. En basiti alkış tutmak.. Hatırladığım kadarı ile alkış bir beğeni işareti idi. Bu durumda biz cenazeyi bir gösteri algılayıp yaşamını gösteri kabul edip alkış mı tutuyoruz? Sağlıklı bir yere yerleştiremiyorum üzgünüm..

Neyse en çok deli olduğum olaya gelelim.. Bu sabah erken saatte bir haber programı izliyorum. Arkadaş yani spiker diyor ki; Barış Akarsu'nun ardından söylemek veya iletmek istedğiniz bir mesaj varsa size verdiğimiz gsm operatörüne kısa mesaj olarak mesaj yazabilirsiniz...... Biz yarışma veya benzeri durumlarda mesajla katılma olayına alışmıştık ama bir cenaze ardından görüş bildirmek ne acaip yahu !!!!

YETER ARTIK BU MİLLETİ SAF YERİNE KOYMAKTAN VAZGEÇİN!!!!
Arayanlara lafım yok ama böylesi bir konuyu kazanç kaynağı haline getirmek ayıp olmuyormu.... Bu şirketler ve televizyon kanallarının içine bu nasıl siniyor..?
Özel yaşama olan saygıyı, sevgiyi, mahremiyeti kaybetmek üzereyiz... Gemiyi kurtaran kaptan ben değilim ama bir vatandaş olarak susamadım..
Sevgilerimle... Yazmaya devam edeceğim..

 
Toplam blog
: 4
: 371
Kayıt tarihi
: 25.05.07
 
 

Mühim olan kaybolmak değil arkandan iyi anılmaktır. Ardında İZ bırakmak... Unutmadan 1969 ESKİŞEHİR ..