Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ağustos '13

 
Kategori
Alternatif Tatil
 

Olympos gecelerininde fenomeni Serbest Radikaller

Olympos gecelerininde fenomeni Serbest Radikaller
 

Antik dönemlere ilgi duyan her insanın Türkiye sınırları içindeki en önemli uğrak yeridir Olympos. Antalya'da bir antik kent... Kenti gezerken tarihin gizemli sayfalarındaki bu gizeme dahil oluyorsunuz. 

Olympos aynı zamanda eğlenceye de önem verenlerin uğrak yeri olmaya devam ediyor. Eğlenceyi ve kafa dinlemeyi aynı anda yaşayabileceğiniz ender yerlerden biridir Olympos. Bunu yaşayacağınız mekan ise Eski Yeni... Gece olunca canlı müzik gruplarının yarattığı eğlence dünyasının içinde bulabilirsiniz kendinizi.

Şu sıralar ise grubum Serbest Radikaller ile çaldığımız mekan ayrıca. Serbest Radikaller'i İstanbul'dan bilenler geldikleri zaman Olympos'un gizem ve büyüsüne yaraşır bir şekilde bir müzik dinleyebiliyorlar. Dahası şu sırlar meteor yağmurları da başlamışken müzik sonrası bu güzelliği hep birlikte gökyüzünün derinliğine akabiliriz.

Grupta gitar ve vokalde Jehat Olympos gecelerinin müdavimlerinin tanıdığı bir isimdir. Daha geniş bir kadroyla doğu eksenle batı müziğini dinleyicisine sunuyor.

Nerede tatil yapabilirim diye düşünen varsa, bütün tatil unsurlarını aynı anda burada yaşayabilecekleri gerçeğini atlamasın. Biz 21 Ağustos gecesine kadar Serbest Radikaller olarak Olympos gecelerinize eşlik etmekten büyük zevk duyacağız. Eski Yeni'ye bekleniyorsunuz.

http://www.twitter.com/dgnozcn

 
Toplam blog
: 87
: 1141
Kayıt tarihi
: 28.11.12
 
 

Uludağ Üniversitesi İktisat bölümü mezunuyum. Ancak dört yıldır müzikle uğraşmaktayım. Trompet ça..