Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Temmuz '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Omuzları düşürme zamanı!

Omuzları düşürme zamanı!
 

Omuzları Düşürme Zamanı!


Yazın scaklığının yükselmesi gibi, trendleri de hızla yükselirken en dikkat çekenlerden biri hiç kuşkusuz omzu düşük kıyafetler oluyor. Adeta sokaklarda İspanyol havasını hissedeceğimiz bu sezon çok farklı ve karnaval havasında geçiyor!

Aslında bu trend 70 ler döneminde çok sevilen ve herkes tarafından benimsenen bir trend olmuştu. Zaman içinde yılların kendi trendleriyle karışırken farklı çizigiler ve zamanın izleriyle karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise günümüzün minimal çizgileriyle birşeşerek karşımıza çıkıyor ve kadının en şık halini sunmayı iyi başarıyor. 

Nasıl Kombinlenir?

  • Hiç trendi geçmeyen kot şortunuzla birlikte giydiğiniz omzu düşük bluzunuz, hem şık hem de yaza yakışır enerjik bir kombin olmasını sağlayacak.
  • Boyfriend jeansler belki de bu yılın en fazla sevilen trendlerinden biri oldu. Farklı desen ve modelleriyle sokak modasında sıkça gördüğümüz bu pantolon ile omzu düşük üstler adeta birlikte kusursuz bir uyumu yakalıyorlar.
  • Dar ve diz altı midi eteklerinizle de kombinleyebilir, gideceğiniz ortama uygun ayakkabı seçimiyle kombinizi tamamlayabilirsiniz. 
  • Daha sade ama hareketli bir görünüm isterseniz, düz bir pantolon ya da skinny jeanslerinizle birlikte bile kombinleyebilirsiniz. Öyle ki zaten hareketli görünümümdem dolayı en sade parçaları bile hareketlendirmeye yetecektir!
  • Herşeyden bahsemişken tabii ki birlikte kullanacağınız takılardan bahsetmemek olmazdı. Zaten 70 lerden günümüzze kalan bu trendin havasını yaşatmak ve etkili bir uyum sağlamak için büyük iri gümüş ya da tahta kolye ve ya sallantılı küpelerle tamamlayabilirsiniz
 
Toplam blog
: 3
: 75
Kayıt tarihi
: 04.05.16
 
 

Moda Tasarım Mezunu, Modayı ve trendleri takip etmeyi ve bunları paylaşmayı fazlasıyla sever.  Ka..