Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Şubat '09

 
Kategori
Futbol
 

On dakikalık maçın galibi Beşiktaş

On dakikalık maçın galibi Beşiktaş
 

ajansspor.com


Beşiktaş zorlu bir 90 dakika sonunda rakibi karşısında tarihinin ilk galibiyetini aldı.

İlk seksen dakikası karşılıklı kötü futbolla geçilen maçın son dakikaları büyük heyecana sahne oldu.

Tello’nun bir gol ve bir asistle ön plana çıktığı maçın son dakikaları seyredenler için heyecan dolu olduğu kadar maçın hakemleri için de bir o kadar zordu.

Nobre’nin ağlarla buluşan topu ofsayt gerekçesiyle verilmedi. Ofsayt yoktu. Ardından çizgiyi geçip geçmediği tartışılan Tello’nun golü geldi ki, pozisyon netti. Büyükşehir Belediye birkaç dakika sonra yine ofsayt tartışmalarına sahne olabilecek bir golle eşitliği sağladı. Zorlu pozisyonda hakem doğru kararı vererek golü geçerli saydı.

Belediye’nin sevinci de çok kısa sürdü. Gökhan Zan’ın (ofsayt kokan) kafası ile Beşiktaş maçta yeniden üstün duruma geçti. Bu gol ve Belediye’nin tek golü “kime yazılacağı” anlamında da tartışmaya açık.

Yedek kulübesinin gediklisi Hakan Arıkan oldukça iyiydi ve defansına güven veren bir maç çıkardı. Bol gollü acı Liverpool hatırası sonrasında kızağa çekilen Hakan, bu maç dışında görev aldığı tüm zamanlarda başarılı bir görüntü çizerek Rüştü’den sonra Beşiktaş kalesinin emin ellerde olacağının sinyallerini veriyor.

Netice itibariyle Beşiktaş, ofsayt gerekçesiyle verimeyen bir golüne karşılık ofsayta rağmen verilen başka bir golle kazandığı maçtan sonra, zorlu lig maratonunda bir 3 puanı daha hanesine yazdırmış oldu ve lideri yakın takibini sürdürdü.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise düşme hattından çok uzak değil. Ligde sonlara yaklaştıkça artan gerilim ve şehir takımlarının ekstra motivasyonu ile tırmanışa geçmeleri halinde Belediye takımının korkulu rüyalar görmesi muhtemeldir.

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 290
: 2581
Kayıt tarihi
: 15.06.06
 
 

Kimya Yüksek Mühendisi. Sporsever ve edebiyat aşığı. Periyodik tablo, T cetvel..