Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Munzur dağlarının eteklerinde, suların yeryüzü yolculuğuna başladığı bir köyde doğdum. Evlerimizin ötesinde binlerce kaynaktan boşalan yer altı suları çok geçmeden coşkun bir çay olur ırmaklara, denizlere doğru koşardı. Çocukluk gecelerimi,  binlerce yıldır kim bilir kaç bebeğin ninnisine eşlik etmiş bu suyun ürperten sesi..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Öğretmenlerin, Öğrencilerin, Yöneticilerin Bakan Ziya Selçuk'tan Beklentileri

Değerli öğretmenim, Yeni Milli Eğitim Bakanımız sayın Ziya Selçuk ile ilgili epeyce bilgi paylaştıktan sonra, sorular sorarak kaygılarınızı dile getirmişsiniz. Sayın Bakanı ben de birçok çalışmada tanıma ve sohbet etme fırsatı bulan eğitimcilerden biriyim. Bakanın iyi niyetinden asla kuşkum yok. Ancak bir insanın gideceği yeri onun niyeti değil, bindiği trenin rayları belirler.

04 Kasım 2018 22:44
Dağlarından Yağ, Ovalarından Bal Akan İlimize Ne Oldu?

Hüseyin bey, güzel ve aydınlatıcı yazınız için teşekkür ederim. Ben inciri çok severim. Bu gidişle çok sevdiğimiz tatlardan birinden mahrum olacağız.

04 Kasım 2018 22:18
Montessori eğitimi nedir?

Değerli Genç öğretmenim, Bir insanının yazmaya başlaması iki nedenle olmaktadır. 1. Yazdığı alanda kendini yeterli sayması ve bildiklerini,düşündüklerini başkalarıyla paylaşma arzusu. 2.Yazma cesaretine sahip olması. Ben de başka yerlerde yazmakla birlikte, bu bloğa yeni dahil olmuş bir eğitimci olarak yazınızı zevkle okudum ve takdir ettim. Belli ki iddiası olan bir eğitimcisiniz. Sizi kutluyorum. Lütfen yazmaya devam ediniz. Sizin gibi arkadaşlarımız ve bu blogları okuyan değerli insanlarımız sayesinde eğitim aydınlanması hız kazanacak. Daha çok yolumuz var. Ama hep beraber bunu başarmalıyız.Çünkü çocuklarımız herşeyin en iyisine layıktır. Ali Rıza Çatal

22 Ekim 2014 12:38
 
Toplam blog
: 13
: 341
Kayıt tarihi
: 23.11.13