Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Kasım '11

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Önce Siz

Yaşamınızda farkında olarak kuvvetlendirdiğiniz, en çok yöneldiğiniz olaylar ve deneyimler hayatınızı biçimlendirmekte, kısıtladıklarınız ise yaşamınızda engel ve blokajlar olarak kendini göstermektedir. Bunun sebebi sizi siz yapan inanç ve duygularınızın %95 inin bilinçaltında depolanıyor olması, sadece ve sadece %5 inin bilincimiz dahilinde olmasıdır.  Yaşamınızda engel ve blokajlara sebep olan duygu ve inançlarınızı kısıtladığınızda, hayatınızın her yanında bolluk enerjisini deneyimlersiniz. Dolayısıyla bu engel ve blokajlara sebep olan duygu ve inançlarınızı fark ediyor olmanız yani kendinizi tanıyor olmanız çok önemlidir.

İşte bu köşede, bireysel farkındalığınızı arttırmanıza yardımcı olacak sipirituel teknikler ile kendinizi daha iyi tanımanıza ilham kaynağı olacak yazılarımı paylaşacak ve bazen de küçük ama büyük farkındalıklar barındıran size özel küçük hikâyeleri buradan aktarıyor olacağım.  

Unutmayın, aslında şifalanacak, iyileşecek bir şey yoktur. Sadece bütünleştirmeye ihtiyaç vardır. Yolumuza çıkan habercilere verdiğimiz yanılart o anki bizi tanımlar ve kendimize layık gördüğümüz deneyimi anlatır. Verdiğimiz yanıtlar tepki vermekten karşılık vermeye yani kabullenme ve hoşgörü boyutuna geçtiğinde, akış başlamış demektir. İşte o an kendi gerçeğimizi gerçekten ifade etmeye ve marifetlerimizi ortaya koymaya başlarız. Çünkü artık bütünleşmişsinizdir.  Çünkü artık kendiniz olmuşuzdur. Artık mucizeleri tatma zamanıdır.

 “Önce Siz” in sizi gerçeğinize götürecek yeni haberciler olmasını diliyorum. 


Sevgiler

Sibel Kavunoğlu
Arzu ve İstekleriniz Gerçeğinizi Oluşturur

 
Toplam blog
: 615
: 248
Kayıt tarihi
: 09.11.10
 
 

Geçmişte finans sektöründe ağırlıklı olarak iyileştirme ve geliştirme projelerinin hayata geçiril..