Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Kasım '10

 
Kategori
Güncel
 

Önder Sav istifa etti. CHP'ye Baykal gerek

Önder Sav istifa etti. CHP'ye Baykal gerek
 

/Önder sav istifa etmiş.

/Kimdir Önder Sav?

/Deniz Baykalın 2.adımıydı. /Kemal Kılıçdaroğlu memnun bu karardan ama biz ondan memnun muyuz acaba?. /

Hani Öğretmenler öğrencilerden şikayetçi olurlar. Ama hiç bir zaman da öğrenciye sormazlar sen hocandan memnun musun diye?

/Kılıçdaroğlu geldiğinden beri dikkat ediyorum. Kendisi ‘’ yapmacık’’ bir siyaset uyguluyor. Akp’li değilim ama bunu yazmam gerek. /

Bir kere ses tonu karşı tarafa yeteri kadar seslenecek düzeyde değil. Muhalefetin sesi biraz sert olmalı. İkincisi ise sürekli’’ Recep Bey , Recep Bey ‘’ diyor. Bu da yapmacıklıktır. Recep Bey Recep eee sonra. Sonrası Recep Bey alır oyları . Sen de bir şey yapamazsın.

/Baykaldan başkası yalandır. Baykaldan herkes korkardı. Ses tonuyla korkarlardı. Her söze sert bir şekilde cevap verirdi. Sağcıların ödü kopardı. Kılıçdaroğlu geldi. Sağcılar bayram etti. Siz bakmayın referandumda yüzde 42’nin Hayır dediğine. Kimi koyarsan koy sonucu belli olan maçlar gibiydi referandum . Kılıçdaroğluna sözünü geçirebilirsin. Onun için seviliyor karşı taraf tarafından. /

Bundan birkaç hafta önce Melih gökçek’’ Önce Önder Savı devirecek sonra kendisi başa geçecek ‘’ demişti.

/Bu lafları Deniz Baykal için söylemişti. Kılıçdaroğlu indirdi. Yakında Kılıçdaroğlu da indirilir. Sonra da Kılıçdaroğlu ve Sav dertleşirler.

/Melih Gökçek’in de gözü Fenerbahçe başkanlığında. Aziz Yıldırımı eleştiriyor sürekli.

/Siyaset bu. Kim kimin gözünde belli olmaz.

Muhalefet kendi içinde birbirine muhalif. Muhalif olması için kendi aralarındaki sorunları giderecek. Akp almış başını gidiyor yoksa.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..