Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Temmuz '09

 
Kategori
Güncel
 

One munite Çin halk cumhuriyeti

One munite Çin halk cumhuriyeti
 

Yazık dünya insanlığına nedir bu tepkisizlik


Üzgünüm sevgili soydaşlarım uygur halkı sizin başınıza gelen bu acı katliam la ilgilenemedik tepki de gösteremedik. Malum Türkiyeyi nasıl şekillendirir. Kendi demokrasimizi kendimize uygun bir şekilde kurarız çalışmalarımız var. Ayrıca sizler Arap değilsiniz. Zulmedenlerde yahudi değil.

Tüm dünyanın tepkisizliğide bu zaten zulmeden güçlü bir ülke Birleşmiş milletlerde veto yetkisi bile var. Güclü öldürürse sorun olmaz yani en azından güçlü bir ülkenin zulmune ugradı bu halk denir. Çin’ e yaptıkları hakkında uyarıda bulunmak mı? Aman ha bir çok Tüccar Çin’in ucuz iş gücüyle ürettiği kalitesiz mallardan alıp para kazanıyor. Tepki duyulurda Ticari ilişkiler bozulur falan insan ölmüş dahamı kıymetli kazanılandan.

One munite diyen olmalıydı mutlaka kibar yollu bir tepkide duymadık. Halbuki hiç susmazdılar. Bilmem nedendir. Hoş muhalefet partilerindende bir ses yok onlar one munite diyemeselerde.

Olaylar daha 2 günlük olmasına karşı kaybedilen can sayısı 156 ve 1000 üzeri yaralı yürek parçalayıcı bir durum Sorumlu devlet yetkililerinden alel acele bir mesaj beklentimiz olmasada konuyla ilgili telkinlerde bulunulmalı. Takip ediyor izliyoruz mesajı verilmeliydi. 156 kişinin filistinde ölen insanlardan bir farkı yok.
Gereken tepkinin verileceğini umuyorum. Tüm dünya tarafından madem bir şeyler değişmeye başlamış, Dünya üzerindeki bazı mahlukların insan olduklarını hatırlamaları ümidiyle.

Uygurlar Türk soyunun gerçek Ataları bir millettir, asıl tepkiyide bizim ve diger Türk Cumhuriyetlerinin duyması gerekmektedir. Bu gerekirse Tüm Çin mallarına boykotta olmalıdır. Her ne kadar ucuz Çin malı ticareti yapan Elit kesim rahatsız olsada.

Lütfen birileri one munite desin yani samimilerse tabiiki.

Tüm dünyada dikkatinizi çekiyorsa baskıcı rejimlere bir başkaldırı var. Bu Dini rejim olsun siyasi rejim olsun. Sonunda insanoğlu bedeli çok ağırda olsa insan olduğunu hatırlayacak. Bir kişinin başka bir kişiden hiç bir üstünlüğü ve avantaja sahip olma hakkı olmadığını insan olma gereği neyse onu öğrenecek. Kim ne düşünür neye inanırsa gel sende böyle olacaksın olmalısını olmazsan düşmansını bırakacak. Yakındır umuyorum bekliyorum.
 
Toplam blog
: 44
: 2426
Kayıt tarihi
: 30.08.08
 
 

Yaşamak buysa yaşıyoruz işte, hayat bir mücadele ve ben de bu mücadeleyi elimden geldiği şekliyle ve..