Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mart '10

 
Kategori
Futbol
 

Önemli olan üç puandı...

Önemli olan üç puandı...
 

www.antu.com


Fenerbahçe sevgisi ve takımına destek olmanın önemini bilerek izledi bu maçı Fenerbahçe taraftarı, kazanmak önemli bir kriterdi ve kazandı da Fenerbahçe. Dos Santos ve Emre bu maç içerisindeki en güzel tek işi yaptı ve harika bir gol ortaya çıktı.

Antalyaspor ilk yarıda saman alevi gibi parlayan ataklarla zorladı rakibini ancak ikinci yarıda daha istekliydiler. Çabaları beraberliğe yetmedi.

Futbol adına fazla iş çıkmasada ortaya TFF nin ince bir oyunu ve tıkır tıkır işleyen planlarını sezmemek mümkün değildi. Fırat Aydınus denen şahsiyetin zaten ne olduğu belliydi ama bu hafta Bünyamin Gezer; topla alakası olmayan Antalyaspor lu futbolcunun ceza sahası içerisinde Emre yi düşürdüğü poziyonu devam ettirmesi bu izlenimimi destekledi.

Maçın, uzatmalar da dahil son 15 dakikasında kendi yarı sahasından çıkamayan bir Fenerbahçe izlettirdiği için de Daum sabırları zorladı.

Efendiliği ile ön plana çıkan Antalyaspor teknik drektörünün maçın sonlarında topu rakibe atmak isteyen ancak taca atan Dos Santos için ; "Allah belanı versin o....çocuğu" diye bağırması ise son derece çirkindi.

Sonuç olarak Fenerbahçe'nin; takımı ve taraftarıyla TFF ye "biz buradayız ve düştüğümüzde kalkmasını herkeslerden daha iyi biliriz , bunu göreceksiniz " mesajını vermiş olması olumlu idi.

 
Toplam blog
: 59
: 459
Kayıt tarihi
: 21.01.09
 
 

23.11.1977 doğumluyum, nüfus kağıdımdan belli olur memur çocuğuyum. Aslen Erzurumluyum. Evliyim iki ..