Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ağustos '11

 
Kategori
Spor
 

Oniki dev adam?

Takım yeni toplandı, önemli sakatlarımız var, teknik kadro yeni göreve geldi söylemleri, bahaneden başka şeyler değildir. nufusu bizim lisanslı sporcu sayımızdan az olan Sırbistan' dan 25 sayı fark yemek utanılacak durumdur. Üstelik Olimpiyatlara direk gitmek gibi yüksek bir hedef koyduktan sonra. Türkiye, 12 dev adamını plajlardan, topladığı oyuncular dan oluştursa bile, hatta bu oyuncular, göbekli dahi olsa, evimizde 25 sayı fark yememeliyiz. İzmir Turnuvası, bizim takım kalitemizin nerelerde olduğunu göstermiştir. Olimpiyatlara direkt gitmek hayalden öteye geçmeyen bir düşüncedir.  

Bir de Almanya maçı var. Star Hidayet son 5 dakikada yaptığı 4 top kaybı ile sonucu belirledi. Hidayet' i mi eleştireceğiz. O ki Almanya takımının bütün oyuncularından daha çok kazanan oyuncu. Maçın sonunun nasıl oynanacağını Hidayet e mi öğreteceğiz? yoksa ondan mı öğreneceğiz ,  

İzmir Turnuvası, 12 Dev Adamın bizim istediğimiz noktanın çok uzağında olduğunu göstermiştir. Acaba ORHUN ENE bu sorumluluğu taşıyamayacak mıdır ? Sahada oynayan oyunculardan bazıları bırakın oynamayı kadro da olmayı bile hak etmemektedir.  

Beklentimiz, sahada bu ülkeden aldıklarının karşılığını vermek için gücünün son damlasına kadar harcamak isteyen oyucuları görmektir. Başta Hidayet olmak üzere bütün oyuncuların öğrenmesi gereken budur.  

 
Toplam blog
: 246
: 184
Kayıt tarihi
: 08.09.09
 
 

01.04.1956 doğumluyum. İnsanca yaşamın en önemli değer olduguna inanırım. Paylaşmanın önemine ina..