Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

10 Ocak '07

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Onlar! "Kalem Erleri"

Onlar! "Kalem Erleri"
 

Gazeteciler kim mi? Onlar! "Kalem Erleri" Milliyet Gazetesininin bizlere sunmuş olduğu muhteşem olanak sayesinde MB sayfalarındaki biz bloggerler ne kadar rahat ve de özgür bir ortamda köşelerimizde yazıyoruz değil mi?

Bizler beynimizde ve yüreklerimizde biriken bilgi ve düşüncelerimizi değerli Milliyet.com.tr okurlarına, birbirimize ve dünyaya sunmanın ayrıcalığını ve gururunu yaşıyoruz..

İşte "Özgür Basın!"

Bugün '' ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ 10 OCAK ''

Bugünü en iyi şekilde kavramalıyız diye düşünüyorum, ne dersiniz? Aramızda değerli gazeteciler de var fakat gazeteci olamayabiliriz de madem ki Milletimin Milliyet'inin gölgesinde nefesleniyoruz, hiç kaçarı yok bugün gazeteciliğin ne olduğunu öğrenmeliyiz.. (Yoksa sınıfta kalırız)

Gazetecilik, haber malzemesi sayılan bilgiyi toplayıp, yazmak ve bir düzen içinde dağıtımına kadar süregelen işlemin adına denirmiş.. Gazeteci de yaptığı haberle ulaşmak istediği kitleye önemli bulduğu olayları ya da bilgileri haber yapıp okuyucuya sunan ve bilgilendiren insan demekmiş..

Son yıllarda hızına erişilemeyen internetin gücünü medya da haklı olarak kabul etmek zorunda kalmıştır.. Bu önemli kararlar neticesinde artık günümüz medyası da yani haberciliği de her zamankinden daha hızlı çağı yakalamayı hedeflemiş ve kendini geliştirmeye yönelik ufkunu genişleterek en önemlisi de bu sorumluluğu üzerine alanlar yine gazeteciler olmuşlardır..

Evet, bugün '' ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ 10 OCAK '' bu onurlu günde mesleğe emeği geçen bütün Gazetecileri kutluyor ayrıca basın şehitlerimizi de rahmet ve saygıyla anıyorum.

"Melekler yüreğinizden öpsün."

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..