Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Nisan '14

 
Kategori
Yazılım
 

Online Ödeme Sistemi

Online Ödeme Sistemi
 

Online Tahsilat Yazılımı


E-tahsilat online ödeme sistemi, internette kredi kartı ile tahsilat yapmanızı  ve aynı zamanda sizlere yapılan bütün ödemele işlemlerinin, özel yönetim paneli üzerinden takip edilmesini sağlayan internet yazılımıdır. Firma ve kurumların iş süreçlerine göre özelleştirilebilen e-tahsilat sistemleri ileri teknoloji ve uluslar arası güvenlik önlemleri ile donatılmaktadır. 

Türkiye'de bulunan bütün bankaların sanal pos sistemlerine entegre bir şekilde çalışabilen e-tahsilat sistemleri 1000'in üzerinde firma tarafından aktif olarak kullanılmaktadır. ERP, CRM, B2B ve B2C e-ticaret sistemleri ile entegre bir şekilde çalışabilen e-tahsilat sistemleri sayesinde web servise, mobil ve diğer online tahsilat uygulamalarını içeren özelleştirilebilri tahsilat altyapıları oluşturulabilmektedir. 

Online Tahsilat Sistemi Özellikleri (E-tahsilat Proje)

Türkiye'de bulunan bütün bankaların sanal pos kurulumu sorunsuz bir şekilde yapılabilir. B2B tahsişlat özelliği sayesinde bayilerden, alt bayilerden ya da bayilerin müşterilerinden tahsilat yapılabilmektedir.

HPM TAHSİLAT

HPM özelliği sayesinde e-ticaret siteleri için özel arayüz oluturulabilir ve aynı zamanda kurumsal ve bireysel müşterilerden online tahsilat yapılabilir.

PERİYODİK TAHSİLAT

Periyodik tahsilat özelliği sayesinde kredi kart bilgileri kaydedilebilmekte ve kayıtlı kredi kartlarına düzenli ödeme talimatları verilebilmektedir. Kesilen faturalar ödemesi kayıtlı kredi kartlarından alınabilmektedir. Mail order tahsilatı yapılabilir.

ERP ENTEGRASYONLARI

Alınan ödemeler müşterilerin cari hesabına otomatik olarak aktarılabilmektedir. ERP entegrasyonu sayesinde ödeme yapacak olan müşteriler, ödeme sayfasında cari ekstrelerini görebilir. 

Kredi kartlarından tek çekim, taksitli ve TCMB döviz kuru ile güncel olarak çalışan dövizli tahsilat yapılabilir.

MOBİL ÖDEME

Cep telefonları ve tablet bilgisayarlardan mobil tahsilat özelliği sayesinde ödeme yapılabilmektedir. Kullanılan cihazların internete giriyor olması yeterlidir. 

Ödeme alınacak olan kişilere tek tek ya da toplu bir şekilde e-mail & sms gönderimleri yapılabilmektedir.

ONLİNE İADE - İPTAL

Yapılan ödeme online iptal edilebilidiği gibi iade de edilebilir. Kullanılan sanal poslar, web servise özelliği sayesinde paylaştırılabilir.

Ödeme sayfaları özelleştirilebilmekte, firma ana yetkili dışında bayi ve istenilen seviyede yetkilendirmeler yapılabilmektedir.

ÖZEL RAPOR TAKİBİ

Yapılan bütün işlemler, profesyonel yönetim panelleri sayesinde takip edilebilmektedir. Banka, işlem, grafik ve bayi müşteri raporları istenilen detaylarına kadar çıkartılabilmektedir.

E-tahsilat Online Ödeme Sistemi

Online ödeme sistemi e-tahsilat açılan bir internet sitesi üzerinde online olarak açlışmaktadır. İstenirse an alan adına istenirse de alt alan adına entegre edilebilmektedir. Başta muhasebe ve finans müdürleri olamak üzere işletme, kurum ve firmaların tahsilatta yaşadığı bütün sorunları ortadan kaldıran online ödeme sistemidir.

www.e-tahsilat.com.tr

 
Toplam blog
: 77
: 1165
Kayıt tarihi
: 07.01.14
 
 

CEO - GSM İletişim ..