Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ağustos '15

 
Kategori
Aile
 

Onur Aldatmaz, aldanmadı, en mükemmel izdivacı yaptı...

Onur Aldatmaz, aldanmadı, en mükemmel  izdivacı yaptı...
 

Yeni evliler Selin Onur Aldatmaz


 

Dillere destan bir düğün ki, uzun yıllar hafızalardan gitmeyecek olan,

Dillere düşmeyen, ama kalplerde, katmerli güller gibi aşk ile açan, derya kadar geniş güzellikler içinde bir sevda ki, dillerden düşmeyecek olan.

Bir güzellikler resmigeçidiydi bu düğün. Bir şıklık, bir zarafet yarışıydı sanki Bartın’ın Grand Astra Oteli havuzu başında adım adım izlenen ve gıpta edilen

Seçkin ailelerin düğünüydü ki, bütün Bartın’lılar oradaydı sanki.

Onlar, diğer düğünlerde gördüğümüz  ışıldaklı gece feneri gibi gökyüzüne balonlar uçurmadılar. Onların gönlü, zaten uçmaklıydı, “lüzumu yok” denilmiş olmalı ki, her şey gökyüzüne, bir yıldırım aşkla zaten yazılmıştı. Kaderleri gökyüzündeki güzelliklerdeydi zaten.. Herkesler o gece, bu büyük saadeti, gökyüzünden okudular.  Tıpkı “ C’est ecrit dans le ciel” denildiği gibi.

Buraya kadar, mutlu bir tablo çizdik. Kimdi bu evlenenler? Kimdi bu mutlu tablonun baş aktörleri? Hemen söyleyelim

GELİN SELİN HANIMIN ARKADAŞLARININ BİR KISMI PİSTTE. PİSTİ ONLAR KIZIŞTIRDILAR HALİYLE.

         Bartın’ın tanınmış ailelerinden Belgin Varol Durkan’ın kızı  Selin Hanım ile, Gülin Gürkan Aldatmaz’ların oğulları Onur Aldatmaz’ların düğün şöleniydi bu. Nikahlarını o gece  Belediye Başkanı Cemal Akın kıydı. Milletvekili ve eski bakanların da davetli olduğu gecede, masalardan içkiler su gibi aktı. Herkes pür neşe içinde pistleri ısındırdılar, uzun müddet inmediler pistlerden. Gelinin ve damadın arkadaşları, düğünün neşesini getirdiler.  Kuşum Aydın da geceye neşe kattı şarkıları ve esprileri ile.

         Velhasıl kelam bir şıklık yarışı içinde bir tablo gibiydi düğün. Bu tabloyu, yakışıklı damat ile aşımlı gelin Hanım çizdiler.

 

         Herkes oradaydı. Ortak olarak birleşilen noktayı, şu şekilde sezinledik. Damat Onur Aldatmaz, aldanmayıp, tam kendisine layık bir eş seçmiş olmasıydı. Birbirlerine çok yakışıyorlardı.

         Masalarda seramikten yapılmış, her davetliye birer tane hediye bardak sunuldu o gece. Herkes arı gibi çalıştı. Ayakta kalanlara hemen yer bulundu  havuz başında olmasa da. Tanınmış bütün aileler oradaydı.

MİNİK NEDİMELER DE PİSTTEN HİÇ İNMEDİLER VE ÇOK SEVİLDİLER.

Daha sonra  sahnedeki pistler, ısınınca, vücutlar da ısındı. Ceketler fora edildi.  Buna, damat da uydu. Ondan sonra neşenin küpü dolup dolup boşaldı zaten.

Bir sevda, böylece havuz başında noktalandı, tescillendi. Saadetler paylaşıldı. Aileler bir daha yakın oldular birbirlerine.

Bu  nadir düğün, uzun zaman akıllardan silinmeyecek. Herkes o gün, seve seve Milliyet Blog objektifine poz verdi  buradaki davetlilerin yaradan çoğu, zaten biliyorlarmış bizi. Şimdi de şeklen gördüler. Biz de onlarla kaynaştık. “Bartın’ın ilk ve son Fahri Hemşerisi, olmanın,” tadını çıkardık.

Biz de yeni evlilere saadetler dileriz. “Saadetleri bir  gökyüzü maviliği kadar derin ve sonsuz, yeşilliği ömrü kadar da ebedi olsun” deriz.

 

 

 

 

GÜLÜMSEYEN YÜZLER, PIRIL PIRIL KIYAFETLER. DÜĞÜNDE BİR ZERAFET YARIŞI VARDI SANKİ

GELİN VE DAMAT TARAFININ EBEVEYNLERİ MİSAFİRLERİNİ GİİRİŞTE KARŞILADILAR

GÖLBUCAKLILAR BİR ARADAYDI

SEVİMLİ NEDİMELER EPEY İŞ GÖRDÜ. ÇOK SEVİLDİLER

NİKAHI, BARTIN BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKIN KIYDI. ESKİ VE YENİ PARLEMENTERLER DE ORADAYDI  - ÜSTTE VE ALTTAKİ RESİM-

SEVİMLİ NEDİMELER ÇOK SEVİLDİLER

ALİŞ ' LER BİR ARADA

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..