Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Şubat '15

 
Kategori
TV Programları
 

Onur Ünlü'nün merakla beklenen dizisi "Beş kardeş" başlıyor!

Onur Ünlü'nün merakla beklenen dizisi  "Beş kardeş" başlıyor!
 

Ay Yapım yapımcılığında, senaristliğini ve yönetmenliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği yılın merakla beklenen dizisi "Beş Kardeş" 16 Şubat Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D'de başlıyor.

Serkan Keskin, Melisa Sözen, Nihal Yalçın, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Osman Sonant, Fatih Artman, Serdar Orçin, Köksal Engür ve Ayşen Gruda'nın rol aldığı "Beş Kardeş" usta oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

BEŞ KARDEŞ’ten sıcacık yeni tanıtım : "SEV KARDEŞİM"

Kardeşliğin ve paha biçilmez dostlukların önemini izleyenlere yeniden yaşatacak olan dizinin yeni tanıtımı, tüm zamanların en çok sevilen şarkılarından "Sev Kardeşim" eşliğinde ekrana geldi. Sosyal medya platformlarında ses getiren tanıtımla izleyiciler geri sayıma başladı.

Ekran AlıntısıBŞK.FR2 Ekran AlıntısıBŞK.FR4

Ekranların yeni fenomeni olacak dizi; anne ve babalarını depremde kaybeden, birbirinden çok farklı karakterle sahip, dededen kalma ahşap bir konakta yaşayan beş kardeşin hayatın içinden, sıcacık hikayesini konu alıyor.

Ekran AlıntısıBŞK.FR2

Balıkçı Sait (Serkan Keskin), duygusal gazeteci Nazım (Nadir Sarıbacak), mahallenin imamı Turgut (Tansu Biçer), şarkıcılık hayalleri kuran bodyguard Orhan (Osman Sonant), at yarışı tutkunu havai Aziz (Fatih Artman), taverna sahibi Kudret, mahallenin bekar sakinlerinden Canan (Nihal Yalçın) ve yıllar sonra sürprizleriyle geri dönen gözü pek Fahriye'nin (Melisa Sözen) eğlenceli hikayeleri Pazartesi akşamlarına yepyeni bir soluk getirecek.

Ekran AlıntısıBŞK.FR1

Ay Yapım’dan merakla beklenen dizi "Beş Kardeş" 16 Şubat Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D'de ekranlarında olacak.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Haber, Ay Yapım Persona Sanat Basın bülteninden, Görseller tarafımdan film tanıtım fragmanından kopyalanarak alınmıştır.

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..