Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Eylül '08

 
Kategori
Haber
 

Organize işler..!

Organize işler..!
 

Bayılana dayak, ayılana battaniye..


Dilenciliğe teşvik!

Ramazan ayının çıkmasına az kaldı. Ne varki; Belediyelerin, zengin yardım severlerin "hayırlarına" "HAYIR" katma endişesi bir türlü bitmedi bitmek bilmedi.

En son Şanlı Urfa Belediye Başkan Vekili AKP'li, Eşref Fakıbaba Başkan'ı olduğu, Şanlı Urfa, Yoksulluk ve İşsizlik Müdürlüğü Derneğince dağıtılan battaniyelerden almak isteyenler izdihama neden oluyor..!

Milleti, önce yoksulluğa gark eden sonra güya yardımına koşan zihniyet, işi çığrından çıkarıp zaten yoksul ancak "gurur sahibi" olan halkı, el açar duruma getirdi.

Sonuç; "Bedava sirke baldan tatlı" geldi ve Şanlı Urfa'lı kadınlar, "şanı şerefi" bir yana, kocalarını da bir başka yana bırakıp üç paralık battaniye uğruna sıralara girdiler. Dizi dizi dizildiler itilip kakıldılar bazıları yüzlerini gizlerken, diğerleri kıkırdadılar.

Üç kuruşluk battaniye almak için değermiydi bütün bunlar? İtilmeler kakılmalar..

Yazıklar olsun size "yardım desteğinde" bulunanlara ..

Yazıklar olsun önce insanlık! sonra kadın'lık vasfı taşıyan "üç kuruşluk" battaniye uğruna ayılıp bayılan tartaklanan siz kadınlara (!)..

Çok üzgünüm ama her insan! layık olduğunu yaşar..

"Organize işlere" kurban edilen hemcinslerim!.. Kızlarınızı okutun bari.. Hiç değilse onlar, gelecek kuşaklar.. "Yardımlarla" itile kakıla değil alın terleriyle alsınlar "battaniyelerini" herşeylerini..

Gülriz Yiğit

 
Toplam blog
: 258
: 1033
Kayıt tarihi
: 10.08.08
 
 

Ankara'da doğdum. Balıkesir'in  ilçesi Ayvalık'ta yaşıyorum. TSM ve  tiyatronun biraz da olsa toz..