Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Aralık '16

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Orgazm taklidi yapmaktan vazgeçin artık 3

Orgazm taklidi yapmaktan vazgeçin artık 3
 

Orgazm taklidi yapmaktan vazgeçin artık 3


Başlığımız orgazm taklidi yapmaktan vazgeçin artık ve ben 3 haftadır bu konuyu irdeleyerek bir yazı dizisi haline dönüştürdüm. Amacım sadece erkekle kadının arasında yaşanan bu özel anların, gerçekten her iki taraf içinde sıradanlıktan öteye geçmesini sağlamak. Sanıyorum hepimiz ortak bir payda da birleştik: Çünkü sağlıklı bir cinsel hayat, sağlıklı cinsel organlar demek.

Sırasıyla geçen haftalarda kadın cinsel organlarının anatomisini ve orgazm olamamanın altında yatan sebepleri açıkladım sizlere. Son konumuz ise, çözümler

Orgazm olamama sorununu bütünsel bir bakış açısıyla çözümlemek gerekiyor. Söz gelimi vajen kanalında oluşan tahribat, doğumla ve yaşlanmayla birlikte gelişen bir süreç. İç ve dış dudaklardaki asimetri, sarkan deri estetik açıdan sorun yarattığı gibi, iç çamaşırına sürtünerek dokunun hasar görmesine yol açan bir durum. Venüs tümseği dediğimiz alandaki yağlanma, klitorisin kapanmasına yol açan ve orgazm sürecinde katkısını azaltan bir vaka. Ayrıca bölgenin zaman içinde mevcut yağının azalması, hormonel değişimler, G noktası dediğimiz bölgenin gevşemesi, idrar kaçırma sorunları, vajinadaki renk değişimleri ve çok daha fazlasını gözlemleyebiliyoruz.

Hepsinin orgazm olma durumuna katkısı tartışılmaz bir gerçek.

Genital Güzelleştirme

Bu isim vajinayı eski haline geri getirmek, eski güzel formuna tekrar kavuşturmak amacıyla koyulmuştur. 2014 senesinde Altın Bisturi ödülünü aldığım Genital Güzelleştirme tekniğim, son 2 haftadır ayrıntısıyla yazdığım her sorunu çözümlüyor. Kullanılan teknikler, radyo frekans, Cihantimur Yağ Transferi, Örümcek Ağı estetiği gibi hastaya son derece konfor vadeden çözümler sunuyor.

Radyofrekansla labioplasti dediğimiz yani iç dudak sorunlarını çözümlüyoruz.

Örümcek Ağı estetiği ile, bölge eski sıkılığını kazanıyor ve kolajen mekanizması tekrar çalışmaya başlıyor.

Cihantimur Yağ Transferi, hastanın bölgesel yağından alınan ve kök hücreden zengin hale getirilen yağın, vajina bölgesindeki gereken yerlere enjekte edilmesiyle, muazzam sonuçlar veriyor. Bölge tekrar eskisi gibi kanlanıp, eskisi gibi hassasiyet kazanıyor. G-shot yani erojen bölge enjeksiyonu yine bu kök hücre zengini hastanın kendi yağıyla yapılıyor ve kusursuz bir orgazm deneyimi yaşatıyor. Gevşek vajen kanalı yine bu yağ ile sıkılaşıyor. Vajen duvarı tam manasıyla tazeleniyor, ilk zamanlardaki gibi…

İdrar kaçırma sorunu, güçlenen vajen duvarı sayesinde çözümleniyor çünkü idrar yolu, vajen kanalına komşu duvarlardır ve buradaki sağlamlaşma, dokunun eski haline dönmesini, sıkılaşarak, eskisi gibi idrarı tutma mekanizmasının tekrar çalışmasını sağlıyor.

Vajen bölgesini kaplayan doku yani mukoza, yine bu enjeksiyon sayesinde içten beslendiği ve kök hücrenin tüm yoğun avantajlarını yaşadığı için, son derece sağlıklı bir hale geliyor.

Son zamanlarda adını sıkça duyduğunuz lazer teknolojileri, hani şu vajina beyazlatma yapan cihaz, o ise, konuya yüzeysel yaklaşır. Vajen kanalına ve çevresine uygulanan bu lazer, çok ince ışıklara bölünerek çalışan bir mekanizmaya sahip. Kolajeni artırır, mukozaya tazelik verir ve olası sorunları çözümler. Dediğim gibi sadece dıştan bir çözüm sağlar ve tekrarlanması gerekir.

Orgazm olmayı kolaylaştıran 2 farklı seçenek sundum sizlere.

Benim önerim kusursuz bir cinsel hayat istiyorsanız, önce Genital Güzelleştirme devamındaki süreçlerde de takviye olarak bu lazer teknolojisinden faydalanmak yönünde olacaktır.

Yeni yıla sayılı günler kala sizlere dileğim, bedeninizin her noktasını tıpkı yüzünüz gibi önemsemeniz olacaktır.

Mucizeyi başka yerlerde arama, sen bir mucizesin!

İçinde sayısız kollara ayrılan, akan uçsuz bucaksız bir nehir var

Oksijen taşır, besin taşır, hayatını taşır

Sen bugüne kadar hiçbir insan beyninin hala çözemediği bir doğa üstü varlıksın

Kendi kendini tedavi edebilir, hatta beyninle kendi kendini ölümsüz kılabilirsin

Bu yüzden bedenine iyi bak

Bu yüzden bu bedenin, yüzün sana bir armağan olduğunu kabul et artık

Artık mitolojide bahsi geçen kadınlar gibi davran

Bedenini sev ve önlem al

Yaş ve rakamlar en son düşündüğün şeyler olsun

Mucizeyi başka yerlerde arama, sen bir mucizesin!

Yeter ki önlem almayı bil, yeter ki bu mucizenin farkında ol!

 

Bedeninize ve ruhunuza iyi bakın!

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

Op. Dr. Bülent Cihantimur

http://www.bulentcihantimur.com

 
Toplam blog
: 85
: 1037
Kayıt tarihi
: 18.05.15
 
 

28 Haziran 1970 tarihinde Kars'ta dünyaya geldim. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinin ard..