Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ocak '10

 
Kategori
Edebiyat
 

Orhan Kemal 2010 Öykü Yarışması

Orhan Kemal 2010 Öykü Yarışması
 

Orhan Kemal


Türkiye Edebiyatı'na yeni seçkin öyküler kazandırmak amacıyla düzenlenen yarışmanın şartları ve ödül miktarı açıklandı. Milliyet Blog yazarlarından da yarışmaya katılmak isteyenlerin olabileceğini düşünerek ilgili açıklamayı aşağıya alıyoruz.

Yarışmanın amacı, edebiyat dünyasına öykü dalında özgün yapıtlar kazandırmak. Öyküler, kitap halinde yayın-lan-ma-mış ve daha önce herhangi bir yarışmaya katıl-ma-mış olması ön koşuldur.. Öyküler ; 12 punto, 6 kopya, bilgisayarla iki aralıklı yazılmış olacak, en az 50, en çok 65 sayfadan oluşan dosya halinde olacaktır.. Dosyanın sağ üst köşesine rumuz yazılacak, gerçek ad soyad , özyaşam, iletişim adresi gibi bilgiler ise küçük bir zarfın içine konularak bu zarf kapatılacak ve bu zarfın üzerine de sadece rumuz yazılacak..

Çukurova Edebiyatçılar Derneği tarafından düzenlenen ve Ceyhan Belediyesi'nin katkıda bulunduğu bu yarışmanın seçici kurulu ise şu yazarlarımızdan oluşuyor : İnci Aral, Hasan Özkılıç, Zeynep Aliye, Kemal Gündüzalp ve Zafer Doruk.

Son Başvuru Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma akşamına kadardır.. Sonuçlar, Nisan ayının son haftasında açıklanacaktır.

Verilecek Ödül :

Birinciye 1000 TL. , İkinciye 750 TL., Üçüncüye 500 TL., Çukurova Edebiyatçılar Derneği özel ödülü ise Plaket ve kitap seti olacak.

İletişim Adresi : Çukurova Edebiyatçılar Derneği, Cemalpaşa Mahallesi, 7.Sokak, Karabucak İş Merkezi (zemin kat), No:90, Seyhan-ADANA

Tel : (0536 ) 854 12 79

ŞEMSETTİN MURAT

 
Toplam blog
: 155
: 1573
Kayıt tarihi
: 20.09.08
 
 

Diyarbakır doğumluyum. Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümü mezunuyum. Hazro TÖB-DER Şubesi başkanlığını y..