Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Kasım '16

 
Kategori
Haber
 

Örnek eğitimci Bahattin Tatış; " Yarınlarda Var Olmak'ın" sanatçılarına, ödülleri, 6. kez dağıtıldı.

Örnek eğitimci Bahattin Tatış; " Yarınlarda Var Olmak'ın" sanatçılarına, ödülleri, 6. kez dağıtıldı.
 

1950 yılından beri


Kendi deyimi ile : “Yarınlarda Var Olmak”, farklı alanlarda başarı gösteren kişileri yeni nesillerle tanıştırmak, onların yeni nesillere örnek olmasını sağlamak ve başarılarını bir kere daha taçlandırmak için düzenlenen; “Bahattin  Tatış Yarınlarda Var Olmak Ödülleri”nin altıncısı, İTK Bahattin Tatış Kampüsü’nde  gerçekleştirildi.

     İzmir Özel Türk Koleji ve İTK Mezunları Derneği’nin iş birliği ile düzenlenen “Bahattin Tatış Yarınlarda Var Olmak   Ödülleri”nde geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da 6 farklı dalda ödül verildi.

     "Sporda Başarı”, “Sanata Katkı”,  “Yaşama Katkı”, “İş’te Başarı”, “Bilime Katkı” ve “Eğitime Katkı”alanlarında ödüllerin verildiği  geceye sanat, spor ve iş dünyasından geniş bir davetli kitlesi, İTK’lı yöneticiler, idareciler ve mezunlar da katıldı.

İZMİRİN VE TÜRKİYENİN EFSANE EĞİTİMCİSİ, ÖRNEK İNSAN  BAHATTİN TATIŞ KENDİ SLOGANİ İLE 6 NCI KEZ "YARINLARDA VAR OLMAK" LA  ANILDI.

      Adayların belirlenmesi ve seçim kriterlerine uygunluğu Prof. Dr. Atilla Silkü, Stratejik İletişim ve Kurum İtibarı Yönetimi Uzman Salim Kadıbeşegil, İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Serper Eczacıbaşı,  iş adamı Deniz Barçın, İzmir’i Sevenler Platformu Başkanı Sancar Maruflu, Opera Sanatçısı, Akademisyen ve İTK Mezunları Derneği Başkanı Aytül Büyüksaraç ve İTK Büyükçiğli Kampüs ve İTK Mezunları Derneği Başkan Yardımcısı Müdürü İpek Deniz’in yer aldığı seçiciler kurulu tarafından belirlendiği gecede, dün, herf şey  bir kokteyl ile başladı

     Çok kalabalık kokteyl salonundan  gecenin başlayacağı Bahattin Tatış Kampüsüne geçildi. Ünlü müzisyenlerin de yer aldığı geceyi 84İTK Mezunu Volkan Severcan, gecenin sunuculuğunu yaptı.

     Ödüllere sahiplerini bulurken, salonun coşkusu, görülmeğe değerdi. Kurucuları Bahattin Tatış’a; vefatından bu yana, gösterilen bu vefa, gözleri yaşarttı

HARARETLİ  HARARETLİ  NE KONUŞUYORLAR DERSİNİZ ?

OĞUZ TATIŞ VE ARKADAŞLARI

YENİ EVLİLER TATIŞ' LAR DA KOKTEYLDEYDİ. YİNE HER ZAMANKİ GİBİ  MERAKLI GÖZLER  GRACE KELLY' MİZ KAÇAMADI. ETRAFTAN, MUHTEŞEM DÜĞÜNÜNDE BULUNAMAYANLAR " HAKİKATEN ÇOK GÜZELMİŞ" DEMEKTEN KENDİLERİNİ ALAMADILAR. BİZ DE İŞİN FARKINDA OLARAK BU TABLOYU KAÇIRMADAN RESİMLEDİK. RESİMDE  TORUN BAHATTİN TATIŞ VE EŞİ.

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                             

 

 

 

 

 

   

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..