Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Aralık '14

 
Kategori
Güncel
 

Ortadoğu’yu yakan ateş topları/ Vahşi kapitalizm, petrol, radikal İslam ve Arap cehaleti

Ortadoğu’yu yakan ateş topları/ Vahşi kapitalizm, petrol, radikal İslam ve Arap cehaleti
 

Kapitalistlerin Tanrı belasını versin diyoruz ama tövbe hâşâ sanki Tanrı da kapitalist! Petrol kokusu(para kokusu) evrenin sırtlanlarını çekiyor. Dışarıdan bir el olmadan Ortadoğu böyle karışamaz, karıştırılamaz. Kapitalizm dünyada var olduğu sürece Ortadoğu hep böyle alev alev! Bu toprakların insanlarının kanını viskinize katık ediyorsunuz ya, mutlu musunuz?

Allah bu toprakların insanına keşke petrol vereceğine akıl verseydi. Bir yandan petrol akıyor, diğer yandan kan! Yedirirler mi adama! En akıllıları Arabistan. Abisin diyor. Haracını veriyor. Yoksa biliyor ki hiç alamayacak. Adamlar Hudson’dan Riyad’daki petrol kuyularını gözlüyor. Gazyağı niyetine ayırdığını bile kaydediyor. Ben biliyorum, tehdit var bu işte. Fahd kafasını kaldırdığında Yankee Kerkük’ü gösteriyor.

Bu kadar serveti size yedirmezler kardeşim! Sizi sizin silahınızla vuruyorlar: Radikal İslam. Siz bile kendinize karşısınız; Tanrı’dan emir gelse bile IŞİD gibi bir örgütü kurmazsınız. Kimse Gentelmen’ların, Mösyö’lerin, Las Vegas kovboylarının El Kaide, El Nursa, Hamas gibi onlarca kanlı radikal örgütleri finanse edip kurduklarına inanmaz. İnansa da tutturamaz. Fatura sana kalır Arabım ki öyle oluyor. Gerekçe de hazır: Ülkeler işgal edilmiş, Kuran ayaklar altında. Adamlar inandırıcı olmak için kendi ikiz kulelerini bile vurdurdular. O izin vermezse Amerika’nın göbeğinde Amerika’nın sineğini bile vuramazsın! Eminim Usame Bin Ladin’i öldürdüklerinde hizmetlerinden dolayı teşekkür etmişlerdir!

Şimdi ne olacak… Hiiiiiçççç… Aynen böyle devam edecek! Sayın Arap devletleri, sizler vahşi kapitalizme karşı koyacak güçte değilsiniz. Hem o kadar akıllı da değilsiniz. Ayrı mezhepten diye kendi ülkenizin insanlarıyla bile savaş ediyorsunuz. Eloğlu işte böyle akılsızca kardeş kavgandan ve 14 asırdır değişmeyen Uhut kafandan yararlanarak elinde diyarında ateş dansı kurar. Trilyon dolarlık petrolün boşa akar; yetmez çocuklarının kanlı başları mezarlarından bakar!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..