Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İnsan Hakları Aktivisti - Yazar Diyarbakır'da ikamet ediyor, Hiç kimseyi ötekileştirmeden, hiçbir ayırım yapmadan; Bütün insanların eşit, özgür, mutlu, müreffeh ve onurlu yaşamalarını esas alır.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Dindarlar ve yeni anayasa

Sayın KAYA, Kusura bakmayın, 21. yüzyılda hala ATATÜRK ilke ve inkilaplarını evrensel mutlak doğrular" gibi sunmayın. O ilklerin de doğru ve yanlışlarının olabilceğini hatta olduğunu kabul etmemek size, bize, ülkeye büyük bir kayıptır. Netice de ATATÜRK bir insadı, her fani gibi yanılan, çağa uygun olmaya mecbur olan bir insandı. Evet, büyük bir insan, çok uzakları görebilen biri olarak kabul edilmesi başka; ATATÜRK'ü yanılmaz, bütün çağları gören ve öylece ilke koyan biri olarak görmek ATATÜRK'e de büyük haksızlık olur. Hepimizin hakları var ve buna kimse engel olmamalı. İnanan-inanmayan, Türk-Kürt-Arap vs, kadın-erkek-eşcinsel, işçi-patron vs vs... herkesin haklarına uygun anayasa bu ülke için büyük bir kazanım olacaktır.

19 Aralık 2011 18:38
Dindarlar ve yeni anayasa

Sayın ŞEN, Bir dindar olarak bütün taleplerinizi haklı buluyorum ve gereken yapılmalıdır. Bu konudaki çalışmalarınızı destekleyeceğimi bilmenizi istirham ediyorum. Saygılar.

19 Aralık 2011 14:22
Dersim Katliamı -II- İhanet mi?

Arşivler açık, ben gidip bakabildim. Kaldı ki sömürmek demişsiniz. Allah aşkına binlerce insanınkatli söz konusu, sömürmeye gerek yok ki; insanlar öldü, daha ne olsun ki: Tabi ki ağlanacak ve kahrolunacak bir acı... Selamlar.

03 Aralık 2011 23:41
 
Toplam blog
: 62
: 739
Kayıt tarihi
: 15.01.11