Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Nisan '19

 
Kategori
Siyaset
 

Ortak Siyaset

Bırakınız birbirinizi yemeyi de işinize odaklanın biraz artık eey siyasiler. Yoğurt yemeye çalışınız iyi gelir. Fazla kilolarınızdan kurtulmanıza yardımcı olur kolesterolunuzu dengeler.

En yüksek volümden Bahçeli konuşuyor her zaman. Ortağı değil de sanki cumhurun başı gibi konuşuyor. 'YSK İstanbul seçimlerini iptal etmezse beka sorunu olur' muş..

YSK'ya ayar vermeye çalışıyor.

Zannedersiniz ki ülkenin tek sahibi Bahçeli. Beka da ondan soruluyor beko televizyon da.

YSK'nın ülke için en doğru kararı vereceğinden eminimdir.

Seçim sonuçlarına kafa yoracağınıza biraz da ülke ekonomisine odaklansanız diyorum. Mesela aile bireyleriyle birlikte 16-17 milyonu bulan sekiz milyon asgari ücretlinin 2020 lira ile nasıl geçim sağladığını bir hesap etseniz. Çözüm üretmek için şapkalarınızı masanın üzerine koysanız iyi olmaz mı?

İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesine kafa yoracağınıza icraatlarını takip etseniz iyi olmaz mı?

Hatta İmamoğlu'nun politik duruşuna da bakabilirsiniz sakıncasının bulunduğunu zannetmiyorum.

Çok şeyler öğretecektir İmamoğlu çok!

Öncelikle siyasi uslübü..

Herkesi kucaklamayı..

İdareciliği..

Adaletli olmayı..

Her şeyden önce tasarrufu öğreteceğine inanıyorum İmamoğlu'nun. Ülkenin kalkınmasında tasarrufun ne denli önem arz ettiğini bir bir göreceğiz.

İmamoğlu İstanbul'da kendi içinde yargı yasama yürütmeyi olması gereken noktaya getireceğine ve yabancı yatırımcının güven duyacağı ortamı hazırlayacağına ve özellikle yargı yasama ve yürütme örneğini ülke geneline sunacaktır.

Bütün siyasi parti liderleri bir araya gelerek ülke sorunlarına birlikte çözüm bulmaya çalışın. Çalışınız ki bir dahaki seçimlerde oy alasınız.

Bizim seçmen öyle akıllı ki, eğer çözüm aramaya kalkmazsanız inanınız bir tek seçmen bile sandığa gitmez lahevlede kalırsınız.

Demedi demeyiniz..

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..