Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mayıs '18

 
Kategori
Siyaset
 

Ortaya Karışık!

Ortaya Karışık!
 

Hiç kimse ama hiç kimse yenilmez değildir. En azından hayat öyle bir vururki adama; omuzların çöker, dizlerin titrer, gözlerin görmez dayanacak, güvenecek yer, destekleyecek arka ararsın azizim. 
Diğer yandan vakitli vakitsiz kendin en büyük kötülüğü yaparsın kendine ama bunu kabul etmez yenilgiye kılıf arama derdine düşersin. Anana, babana, atana, arkadaşına, konu komşuna; ve hep bulursun bir bahane yada şamar oğlanı. "senden ötürü" oldu diye suçlarsın en yakınlarını! Oysa ne ikazları dinledin ne gerçeği gördün be azizim.

Ne siyasetçiler geldi ne politikacılar geçti bu devrandan; unutma bugün geçmişten ders almadığımız için tarih tekerrür ediyorsa; siyasetçi olarak peşine taktığınız milyonların vebali ölünceye kadar sizin boynunuzadır!

(Eğer gelişen olaylar üzerine ganyan oynama şansımız olsa, en yakın bir ay, en uzak on ay sonra % 100 zengin olurdum!)

Çünkü tarih tekerrür ediyor ve hiç şaşmaz. 
Neden? 
Çünki tarihten ders almayan, ikazlara kulak asmayan hazırcı kolaycı; insanları yalanla dolanla defalarca kandıracak yeteneğimizin olduğunu sanacak kadar kendi yalanımıza inanmaya devam ediyoruz! 
Bir mucizenin gerçekleşeceğini umut ediyor kendimizi hakikatten "AZİZ" olarak görmeye başlıyoruz be azizim!

Oysa kendi kendimizi bitirdiğimizin farkında bile değiliz. Bizler bir kısım halk olarak tarihi değiştireceğiz diye bir yalanın peşinde tarihe geçiyoruz be azizim!

Sen, şımarma; yıkılmaz denen koskoca bir imparatorluk nasıl yıkıldıysa senin saltanatın da yıkılır bir gün!

Bu yüzden uyuma, uyanık ol, halk'a kulak ver safları sıklaştırmadan önce kontrol et, araya sıkışmış bir kaç şeytan olabilir! 
Dikkat et, uyarmadılar deme!

 
Toplam blog
: 438
: 826
Kayıt tarihi
: 07.01.07
 
 

Milliyet Blog'a hangi vesile ile kayıt olduğumu doğrusu hatırlamıyorum!  Bende birçoğunuz gibi ya..