Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ekim '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Örümcek Ağı Estetiğini bir de benden dinleyin

Örümcek Ağı Estetiğini bir de benden dinleyin
 

Ne mutlu bana!

 

2011 senesinde bir teknik geliştirdim, adına da “Örümcek Ağı Estetiği” adını verdim…

Ne mutlu memleketime!

 

Bugüne kadar binlerce “genç kalmak” arzusunda olan vatandaşımıza kliniklerimizde uygulama yaptık…

Ne mutlu sınır ötesi hastaya!

 

Hem ülkemizi gezdiler, hem de ameliyatsız, konforlu bu teknikle gençliğin anahtarını kapıp gittiler…

Ne mutlu Estetik International’a

 

Hemen her gün hepimiz, farklı kanallardan, farklı isimlerle kopyalandığımızı, taklit edildiğimizi gördük ve demek ki güzel işler başarıyoruz gururuyla dolup taştık…

 

Örümcek Ağı Estetiği üzerinde çalışmaya başlayalı 8 sene gibi bir zaman oldu. 2011 senesinde alt yapısını ve tüm ARGE çalışmalarını tamamladıktan sonra, uygulamaya geçtik. Teknik çok sevildi çünkü öncelikle ameliyatsız bir şekilde form kaybı yaşayan cilde, tekrar eski güzelliğini veriyor. İnsanlar cilt bakımı yaptırmış gibi, uygulama sonrasında derhal ayaklanıp, üstelik makyaj dahi yaparak kliniklerimizden ayrıldılar. Günden güne fark edilen tazelenme hissi ve görüntüsüyle “ Yaşlanmayı reddediyorum!!!” nidası ve özgüveniyle dolup taştılar…

Şimdi tekrar tekrar düşünüyorum…

Gerçekten ne mutlu bize! Başardık!

 

Cilt yıpranmaya ve fizyolojik bir öğe olan yaşlanmaya müsait bir organ. Fakat gelin görün ki, içimizdeki gençlik, ruhumuzdaki özgürlük, cildimizle aynı paralellikte gitmiyor. Hep derler ya hani, “Şimdiki beynim, deneyimim, 20’li yaşlardaki bedenimde olsa idi”. Ruhumuz zincirlerini kırmaya başladıkça, gençleşme arzumuz her daim içimizde yaşamaya devam edecek.

Peki, ne yapmalı?

Bir orta yol bulsak, yaşımızı bir yerlerde sabitlemeye çalışsak?

Eğer çok yıprandıysanız, 50’li yaşlara gelince total bir yüz germe operasyonu düşünülebilir. Bir başka yol ise, çok daha erken yaşlarda, farklı aralıklarla ameliyatsız bir şekilde, Örümcek Ağı Estetiği yaptırmaktır çünkü bu teknik, cildinizin sigortası gibidir. Geleceğe yatırım, güvence, en DOĞAL şekilde yaşlanmayı reddetmek için geliştirilmiştir.

Hadi bak, yavaşladın, kendini toparla!

Cildimiz uyaranlara cevap verir. Yerleştirdiğimiz ipler cilde bir çeşit uyarıdır aslında ve şu şekilde dile gelir:  “Hadi bak yavaşladın, kendini toparla, bu iplere reaksiyon göster, biyolojik bir akım başlat bu alana, kolajeni artır, bu alanda bir devrim başlat!”

Bedenimiz bu uyarana cevap verir. Cilt altında muazzam bir inşaat, restorasyon, yenilenme başlar. Cilt gerilir, gerilince çizgiler silikleşir, lifting etkisi açığa çıkar. Bırakın ipleri, onu, bunu, şunu… Örümcek Ağı Estetiğinin cilt alt dokunuzda neleri başardığına ve nasıl başardığına odaklanın lütfen.

Evet, ne diyordum… Ne mutlu diyordum…

Farklı isimlerle piyasaya sürülmüş Örümcek Ağı Estetiği varyasyonlarına sizler de denk gelmişsinizdir. Nedense hepsi, hayvan isimlerinden türetilmiş. İpek böceklisi, kozalısı, hatta balık bilmem nelisi… Demek ki ilk başta Örümcek Ağı Estetiğine, bir bayan adı verseydim, şu an Ameliyatsız Ayşe Hanım, Makbule Hanım estetiğinden geçilmeyecekti ortalık :=)

Taklit edilmek, kopyalanmak ne güzel ama keşke çok çok daha fazla çalışıp, kendi geliştirdiğiniz öğeleri sunsanız zira canım ülkemin bir tek buna ihtiyacı var!

 

Bedeninize ve ruhunuza iyi bakın!

 

Op. Dr. Bülent Cihantimur

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı  

 

www.bulentcihantimur.com

mail: bulent@estetikinternational.com

Instagram: bulentcihantimur

www.facebook.com/opdrbulentcihantimur

İletişim: 444 77 07

 

 
Toplam blog
: 85
: 1037
Kayıt tarihi
: 18.05.15
 
 

28 Haziran 1970 tarihinde Kars'ta dünyaya geldim. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinin ard..