Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Temmuz '11

 
Kategori
Siyaset
 

Oslo Katliamı neyin sonucudur?

Oslo Katliamı neyin sonucudur?
 

Hiç bir gazete, bu kıyafetleryle ona "Mason Terörist""Haçlı Terörist""Hristiyan Terörist" diyemiyor


Anders Behring, Eli Bombalı Merkel ve Sarkozydir; Biri Norveçlileri diğer ikisi AB'ni Havaya uçurdu; Her üçünün de kafa yapıları aynıdır;

İslamofobik Terörist Breivik'in izlediği videoyu baştan sona inceledim. Adam tam bir HAÇLI. Bir çok Avrupalı siyasetçinin eli bombalı olanı Anders Behring BREİVİK dir. 

Yıllarca Türkiyeyi yok yere AB kapılarında yaklaşık 50-55 yıldır bekletmek BREİVİK le aynı görüşleri paylaşan HAÇLI zihniyetine sahip ve Müslümanları küçük gören aşağalayan Avrupa siyasetçisi yüzündendir. 

Bu siyasetçiler arasında kesinlikle Alman Devlet Başkanı, siyasetten zerre kadar anlamayan ve AB'ni çöküşe sürükleyen AVRO ve AB nin yıkımının mimarı ANGELA MERKEL ve onun Fransa'da ki fikirdaşı NİKOLAS SARKOZY vardır. 

Bu iki lider asla uzak görüşlü olamayan Türk ve Müslüman düşmanı iki liderdir. AB'de Türklere verilen sözlerin tutulmamasını ve KIBRISLI RUMLARI maşa gibi kullanan bunlardır. Tıpkı, 1920 lerde Yunanlıları İzmir'e çıkartan Amerikan ve İngiliz ortaklığı nasıl ki Yunan Halkını Türklere karşı maşa olarak kullanıp onları daha sonra Anadoluda yapayalnız bırakarak attıysa aynı durum Kıbrıslı Rum'lar içinde geçerli olmaktadır. 

İçine Türkiyeyi almayan AB'nin krizlerle yıkılacağını yaklaşık 2-3 yıldır bu blogta yazdım. AB ve ABD nin krizler içinde dağılma noktasına gelmesinin sebebi Müslümanlara karşı işte bu ayrımcı tutumlarıdır. 

Besleyip büyüttükleri İslam düşmanlığı ters tepmiş, Fas'tan Endonezyaya, Tataristan Özerk Cumhuriyeti'nden Somali'ye kadar nerede bir Müslüman varsa Batı'nın oynadığı samimiyetsiz politikalardan yılmış, mallarını daha az almış deyim yerindeyse BATI ya küstürülmüş durumdadır. 

Dünya'da 1, 5-2 milyarlık MÜSLÜMAN tüketici pazarını kendilerine küstürdüler. İslam Dünyasında Çin ve Uzak doğu, Rusya Federasyonu ile yakınlaşmalar bu yüzden başladı. Bu Yakınlaşma ne AB bırakır ortada ne ABD, buna herkes şahit olacaktır, bu yakınlaşmanın önünü kesmek için yapılan tüm oyunlarda boşa çıktı. 

Bu çatışmacı tutumlar, İskandinavya'da bilerek ve kasıtlı olarak çıkartılan Karikatür krizleri de ayrımcılıkları toplumsal kırılmaları arttırmıştır. 

Müslümanlara karşı başlatılan medyatik haçlı seferleri, Irak'ın asla bulunamayan sözde kimyasal silahları işgal nedeni olarak dünya kamu oyunda yürütülen dezenformasyonlar geri tepmektedir. 

Bu kirli oyunlardan, yazılan saldırgan makale ve görüşlerden körüklenen islam ve sosyal demokrasi düşmanlıklarından etkilenen milyonlardan biri olan Anders Breivik'in eyleminden Oslo halkı da nasibini aldı sonunda. 

Bundan sonra ne olacak? 

Ya Avrupa Birliği gittikçe artan Yabancı düşmanlığının kendilerini ve değerlerini mahvettiğine şahit olurken bunun ekonomik siyasal ve kültürel sonuçlarını göze almaya devam edecek, ya da Kıbrıs başta olmak üzere Dünyanın her yerinde Müslümanlara yapılan çifte standarda son vererek Müslümanlarla aralarında bağları tekrar güçlendirerek ekonomilerini ayakta tutmayı başarırlar (Bunun için de Tükiyenin AB üyeliğine yapılan poli standartlardanda vazgeçilmelidir, acilen Türkiye Birliğe alınmalıdır yoksa bu Birlik kendi ayakları üzerinde duramayacak konuma gelecektir) 

Katliamcı Terörist Brevik, Avrupa Siyasetinin eli bombalı ifadesi ve sonucudur, Merkel ve Sarkozy Türk ve İslam düşmanlıkları dolayısıyla Türkiye'yi AB ye almayan eli bombasız bozguncudur. 

Bu iki siyasetçi Avrupa Birliğinn dağılmasına uyguladıkları saçma politikalarla şahitlik edeceklerdir. Avrupa Barışı AB'nin dağılmasıyla tehdit altındadır ve bu tehdidin dolaylı sebebi bu iki politik gözleri uzağı seçemeyen Devlet Başkanıdır. 

Bu katliamı Breivik'e yaptırtan uzman gizli servis ve onun yöneticileri bilsin ki hedefine asla ulaşamadılar. Norveç Sosyal Demokratları yiğitçe yoluna devam etmektedir. Norveç Sosyal Demokratları yiğitçe Filistin'e destek olacaktır. Norveç Sosyal Demokratları ne Faşizme nede Siyonist güçlere asla boyun eğmeyecektir.

Yeryüzünde Faşizm ve Siyonizm kaybedecektir... 

 

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..