Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Hayata erken başlamış sayılmam ama hayat buz gibi yatakhanede aç karnına sabahlamak sayılmazsa ya da hayat seni senden ettikçe ona inat hayatın üstüne gitmekse!!! Yazılarım böyle olacak işte hayatı öğretecek bana, benim içimdeki ben!!! Marmara Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği 2. sınıf öğrencisiyim. İstanbul'da doğdu..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yas tutalım!

ben bayrağı astım evimizin en güzel görünen yerine...

29 Şubat 2008 11:07
Üsteğmen Bedri ölmeyecek!

Sevgili ağbeyciğim, Yazını okurken Bedri Abi'nin yerine senin olabileceğini düşündüm: Yeğenim geldi aklıma yengem; babam, annem ve ablam...Tıpkı Nice Yiğit Bedri Abilerin aileleri gibi... Ve ardından kendimi düşündüm: O gün Üniversite gençliği olarak yaptığımız yürüyüşte en önde "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez!"diyerek binleri sürüklediğim an geldi aklıma: Gururluydum, bir şeyler yaptığımı düşünüyordum ta ki bu yazını okuyana kadar... Anladım ki yürümek bağırmak Bedri Abileri geri getirmiyor. Üniversite gençliği olarak bağırmak da lazım ama "Nietsche" leri bilmek gerek, "Nutuk"u okumak gerek,hadiselere bağırarak değil dinleyip anlayarak yaklaşmak gerek işte dediğin gibi ağabeycim bunları yaptığımda arzu ettiğin "Parlak Öğretmenler"den olacağım. Vatanın bölünmez bütünlüğünü Edirne'den Kars'a, Trabzon'dan Hatay'a bütün öğrencilerime;meydanlarda bağırdığım kadar coşku ve hevesle ama bir o kadar da sessiz,sakin bir şekilde anlatacağım,öğreteceğim. Aziz şehitlerimizin ruhlarına saygıyla

01 Kasım 2007 12:46
Yüz binlerce İstanbullu'nun hakkını çiğnemek özgürlük mü?

Dedikleriniz çok doğru. Valilik ve polis bizim güvenliğimiz için bir şeyler yapmaya çalışırken kendini bilmez bir kaç ahmak polislere taşlarla sopalarla saldırdılar. Polile ben sizlere minnettarım iyi ki varsınız.

02 Mayıs 2007 11:27
 
Toplam blog
: 22
: 6099
Kayıt tarihi
: 11.02.07