Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ağustos '09

 
Kategori
Sınavlar
 

ÖSS'de yerleşenlerin gurur tablosu

ÖSS'de yerleşenlerin gurur tablosu
 

ÖSS"ye yeni isimleriyle YGS ve LYS"ye hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz destek hizmeti veren üniversite hazırlık portalı ÖSS Servisi sitesi orjinal bir ilke daha imza attı. Site, üniversiteye yerleşen öğrenciler için özel bir müzikli gurur tablosu sayfası hazırladı. Üniversiteye yerleşen öğrenciler kendilerini rahatlıkla bu tabloya ekleyebiliyor. Site ayrıca tabloda yer alan isimleri anasayfasının en tepe noktasından da ilan ediyor.

Konu hakkında bilgi aldığımız ÖSS Servisi sitesinin genel yayın yönetmeni Psikolojik Danışman ve Rehberlik Uzmanı Sinan ÇAĞIRAN, ÖSS hazırlık süresince gerek haber servisimiz, gerek makale servisimiz, gerek uzman desteğimiz, gerek sitemizdeki videodersler ve gerekse online soru-cevap gibi birçok birimle üniversite adaylarına verdiğimiz ücretsiz destek sonrasında adaylarımızın başarılarını görmek istediklerini belirterek, yıl içerisinde on binlerce adayın sitelerinden ücretsiz destek aldığını ifade etti.

Sinan ÇAĞIRAN ayrıca, gurur tablosu ile uzun bir hazırlık aşamasından sonra başarı göstererek yerleşen adayların mutluluklarını paylaşmak, coşkularını artırmak ve onları onure etmek adını böyle bir adım attıklarını belirterek bu çalışmanın aynı zamanda sınava hazırlanan adaylara da motvasyon artırıcı etkisi olacağını ifade etti.

Görülen o ki bu güzel fikir bundan sonraki yıllarda birçok siteye hatta haber sitelerine genel portallara örnek olacak gibi. Şimdi isterseniz hep beraber o gurur tablosuna bir göz atalım ve başarılı öğrencilerimizin mutluluklarını paylaşalım; (Aşağıdaki linkten belirttiğimiz gurur tablosuna ulaşabilirsiniz)
http://www.ossservisi.com/GururTablosu.asp

Ufuk AYDIN
Rehberlik Uzmanı

 
Toplam blog
: 11
: 2500
Kayıt tarihi
: 06.08.09
 
 

1996-2000 Eğitim Fakültesi. Rehberlik Uzmanı. www.OSSservisi.com Sitesi Genel Sekreteri, www.YgsLys..