Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Haziran '07

 
Kategori
Psikoloji
 

ÖSS sınavları yapıldı.

ÖSS sınavları yapıldı.
 

Pazar günü geleceğimiz olan çocuklarımız sınavlara girdi. Her ne kadar gönlümüz hepsinin başarılı olmasından yana da olsa, ne yazık ki bu imkansız. Ne acıdır ki bu sınavlar sonucu en az Bir milyon gencimiz boşta kalacak. Bu bir milyon gencin sorunlu hale gelmesi için icat edilmiş sistem.

Birazcık Allah korkusu olan, birazcık vicdanı olan, birazcık bu ülkeyi seven bir devlet bu haksızlıklara dur demek için bir çaba içinde olur. Hakkari'de Şırnak'ta, Kars'ta Kazalar'da Beldeler de dersleri boş gecen yada dersaneye verecek parası olmayan gençlerle, Özel ders alan yada dersleri bırç geçmeyen, yetişmiş öğretmenlerce eğitilen ayrıcalıklı coçuklarımızı aynı koşullar da sınava sokmayı içine sindirebilenlere yazıklar olsun demekten başka içimden birşey gelmiyor. Bu ülkede kardeşliği dostluğu sağlamanın yolu, Birbirine düşman bir gençlik yerine dostluk ve kardeşliği pekiştirecek bir zemin sağlanması elbette Hükümet edenlerin görevi.

Hiçbir gencimiz bu sınavlarda başarısız olduk diye üzülmesin. Başarısız olmaya mahkum eden zihniyet utansın. Tüm velilerin dikkat etmesi gereken, çocuklarına sahip çıkmaktır. Sakın gençlerimizi kaybetmeyelim. Onlar bizim geleceğimiz.

 
Toplam blog
: 139
: 795
Kayıt tarihi
: 29.09.06
 
 

10.12.1949 yılında Nurhak'ta fakir bir ailenin yedinci cocuğu olarak dünyaya geldim. Ziraat okulunda..