Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İrem Şen Büyükgürsan

http://blog.milliyet.com.tr/senirem

22 Aralık '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Oversized Kazak Kombin Önerileri

Oversized Kazak Kombin Önerileri
 

Soğuk havadan en iyi kaçış planı olarak değerlendirilecek kazaklar, genişledikçe üzerimize daha bir yapışıyor. Mevzu sokak modasına ulaşıp, oversized kazak kombinleme konusuna geldiğinde de aslında çok da zorlanılmıyor. Bundan iki sene önce üzerimize giysek, emanet gibi durduğuna dair söylentilere neden olabilecek düzeyde olan oversized kazaklar şimdinin kış trendi. Geçtiğimiz sezondan başlayıp etkisini jeanlere kadar ulaştıran, daha sonra tişörtlerle noktalanan akım, kazaklarla kışı göğüslüyor. Havanın soğuk esintisini bir iki derece ısıtmak istiyorsanız da kaçınılmaz bir seçim oluveriyor.

Oversized Kazak Modelleri

Kış denince kazak, kazak denildiğinde de soğuk havalar canlanır akılda. Canlı ve dinamik stil arayışındaysanız eğer renk skalanız kombinlerinizde epey bir genişlemeli. Maviden sarıya, hardaldan mora doğru ilerlerken serin günlere soğuk renkler serpistirebilir ama renkli görünümden de asla ödün vermemelisiniz. Tabii ki de her zaman olduğu gibi siyahı göz ardı edemeyecek kadar yakınınızda tutun. Kolaya kaçış günlerinde sizi en iyi o anlayacaktır. Ayrıca gri, krem ve tonları da yine kışı sıcak geçirmek isteyenlerin yakın markajında kalmalı. Üşümemek için kazaksız sokağa adım atmamalısınız.

Oversized Kazaklar Nasıl Kombin Edilir?

Geniş açıda değerlendirmek geniş kazaklar için ne yazıkki uyumlu değil. Dökümlü ve bol kazak modelleri ile genel ve herkes için uyumlu olan dar parçalardır. Zaten bol olan kalıptaki kazak ile geniş bir parça bir araya gelmesi hafızalarda unutulmayacak bir görünüme neden olabilir. Örneğin kilolu ve adeta bir çuval görütüsü gibi... Bu yüzden oversized kazakları tüm dar pantolonlarınızla rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tabii ki etekleri asla unutmamak kaydıyla...

Oversized kazak kombinleri

-Kazak Etek İkilisi

Kış trendleri arasından çıkış yapan kazak etek kombinleri, günlük ve ofis için rahatlıkla tercih edilebilir. Her türlü etek boyunda kullanabileceğiniz oversized kazakları; şık bir duruş yakalamak için mini eteklerle, salaş şıklık için midi eteklerle kombinleyebilirsiniz. Ayrıca kısa veya uzun kazak ayırt etmeksizin kullanabilirsiniz. Özellikle uzun kazakları şık parçalarla kombinleyerek çabasız elde edilen şıklığa gönderme yapabilirsiniz.

Oversized kazak kombinleri

-Kısa Ceketlerle Kombin

Uzun ve geniş kazaklarınızı kombininizde ön plana çıkarmak istiyorsanız kısa kabanlar, deri ceketler kullanabilirsiniz.

Oversized kazak kombinleri

-Mutlaka Bir Gömlek

Her an her yere elverişli bir kombin için gömlek detayı olmazsa olmaz. Gündelik kombininizi, ofis stilinizi kazaklarınızın içine giydiğiniz gömleklerle özelleştirebilirsiniz.

Oversized kazak kombinleri

-Atkıdan Kolye

Geniş, sanki size bir beden büyük gibi gelen dökümlü oversized kazaklara ince kolyeyeler hiç yaraşır mı? "Peki bir kolye ne kadar kalın olabilir ki?" demeden önce atkılarınızı düşünün ve kazaklarınız için aksesuar arayışınızı atkılara sarınarak noktalayın.

Oversized kazak kombinleri

Sokak modası ve trendlerine dair farklı yazılarımı blog adresim www.modaviki.com üzerinden de göz atmayı unutmayın!..

 
 
Toplam blog
: 111
: 457
Kayıt tarihi
: 11.02.15
 
 

15 Ekim 1987 İzmir doğumluyum. Küçük yaşlardan başlayan yazarlık tutkum zamanla, moda editörlüğün..