Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Kendimce doğrularım ama başkalarının özgür düşüncelerine saygı çerçevesinde, fikirlerle karşındakileri etkilemeye çalışmak baskılarla değil, insanca yaşamak hayatın tüm renklerinden zevk alarak... 80' li üniversite yıllarından sonra kısa bir süre yaşamımda yeni arayışlar içine girmekle beraber, 90'lı yılların başında kamuda ç..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Aşk aşk diye

1-öncelikle her kadınla yaşanmaz,yaşlanılmaz :))) 2-aşk ;insan veya yaşam çeşitliliğine göre dozaj belirlemez... 3-aşkın gözü kördür bu yüzden,ot'a da,bot'a da saplanır :))) 4-aşkın kriterleri kişiden kişiye değişir... 5-bazen aşık olduğumuzu sanırız bir çift hülyalı göze,oysa önceki gördüklerimizden farklıdır sadece :)) 6-aşk konusunda belkide en şanslı olan aptaldır...çünki süreklilik arzeder:))) istikrarlıdır yani :) 7-en önemlisi de yazılı bir anayasasının olmayışı belkide dünyada bir ilk...her birey kendi özgür iradesine göre yorumlar:)))) hal böyle iken,kimin kimden daha aşık olduğunu kim bilebilir ki... sevgilerimle size de iyi bayramlar "kurban için :))))))))"

03 Kasım 2009 11:10
FMF

paylaşımınız için teşekkürler..sizede geçmiş olsun.umarım kısa süre içinde bu rahatsızlıktan kurtulur daha sağlıklı yaşamaya başlarsınız.herşey gönlünce olsun mavikelebek:)

03 Kasım 2009 10:50
İnadına beklemek

haklısınız,hiç kimse ne yaşayacağını önceden kestiremez...günü gelince doğaçlama oyun gibi yaşar tüketiriz ömrümüzü...

02 Kasım 2009 12:02
 
Toplam blog
: 14
: 1630
Kayıt tarihi
: 26.07.07