Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '08

 
Kategori
Haber
 

Öykü Yarışmasına Son Katılma Tarihi 15 Mart 2008 Oldu

Öykü Yarışmasına Son Katılma Tarihi 15 Mart 2008 Oldu
 

HAYDİ GENÇ KARTALLAR GÖKYÜZÜ SİZİ BEKLİYOR


Türk Hava Kurumu, 16 Şubat 2008 günü 83. Kuruluş Yıl Dönümünü kutlayacak. Alanında ilk sivil toplum örgütü olma ve kurucusunun Büyük Kurtarıcı Mustafa Kemal Atatürk olması onurunu taşıyan, çağdaş, laik ve 21. Yüzyılın dinamikleri ile çağı yakalama çabası içinde olan Türk Hava Kurumu 83 yaşına giriyor.

Türk Hava Kurumu’nun 83. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlamaları çerçevesinde; Değerli Blog Yazarımız Sayın Ezgi Umut’un önerisi ile THK Çankaya Şubesi Öykü Yarışması’nı düzenlemiş ve bu haberi, 21 Ocak 2008 günü yazdığım “Ben Bildiriyorum” kategorisinde, “ THK Çankaya Şubesi Öykü Yarışması” başlıklı yazımla sizlere duyurmuştum.

10 – 13, 14 – 17 yaş gruplarının katılabileceği, iki ayrı kategoride yapılacak bu yarışmaya katılan herkese bir adet THK rozetinin verileceğini, her yaş grubunun, ilk üç derecesine ve her yaş grubundan 4 adet olmak üzere mansiyon alanlara verilecek ödüller ile yarışmaya öykü göndermenin de, 13 Şubat 2008 günü gece yarısına kadar olacağını bu yazımda belirtmiştim. ( http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=87307 )

Son katılma tarihini belirlerken, Türk Hava Kurumu’nun 83. Kuruluş Yıl Dönümü’ne rastlatılması da dikkate alınmıştı.

Okullarımızın yarıyıl tatili ile hemen hemen aynı tarihlere rastlayan bu süre, yarışmanın okullarımızda topluca duyurulmasını olanaksız kıldığı ve yeterince duyurulamadığı şeklindeki haklı serzenişler ve katılımın yeterli düzeyde sağlanamadığının gözlenmesi üzerine, tamamı Milliyet Blog Yazarlarımızdan oluşan Jürimiz; Yarışmaya son katılma tarihinin 15 Mart 2008 günü gece yarısına kadar uzatılmasına karar vermiştir.

Sevgili Milliyet Blog Yazarları/Okurları, çevrenizdeki gençlerimize, çocuklarınıza, yakınlarınıza ve öğrencilerinize bu yarışmayı duyurmanızı ve onların bu yarışmaya katılmaları, bir Cumhuriyet ve Atatürk kurumu olan THK’nun gençlerimiz tarafından tanınmasının, sahiplenilmesinin sağlanması konularında yardımlarınızı bekliyorum.

Unutmayın1: THK Yangın Uçağı alım kampanyası için, tüm operatörlerden yangın yazıp, 3919’a gönderin. Bedeli 6 YTL’dir. Ülkemize katkısı, yemyeşil ormanlar.

Unutmayın2: Bir Cumhuriyet Kurumu olan THK’na üye olun. Rejime ve Cumhuriyet kazanımlarına sahip çıkmanın bir yolu da, rejimin ve Cumhuriyetin kurumlarına sahip çıkmaktır.

 
Toplam blog
: 182
: 2395
Kayıt tarihi
: 29.01.07
 
 

10 Kasım 1954 tarihinde doğdum. Sosyal Hizmet Uzmanıyım. Pilotum. (ultralight licence no:151)..