Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '13

 
Kategori
Deneme
 

Öylesine bir yazı

İnsan daima sahip olduklarının aslında ne kadar kıymetli olduğunu onları tam da kaybedeceği anda idrak eder.

Şöyle bir defalığına gider - gelir önceye ve şimdiye.

Aslında bir kadın O ' nun hayatını fazlasıyla değiştirmiş ona yeni alışkanlıklar kazandırmış ve yeni bir düzenle yeni bir dünyaya yelken açmasını sağlamıştır..

Belki de henüz bu alışık olmadığı durumun vermiş olduğu şaşkınlıkla böyle davrandığını düşünür oldum bende ister istemez.. Hak vermekle - vermemek arasındayım, bildiğim tek şey, bu evliliğin akıllıca yapılmış bir aşk evliliği olmasındır.

Eğer bir adamla bütün hayalleriniz ortaksa fakat başka şehirlerde nefes alıyorsanız kader bir gün mutlaka sizi bir araya getirir.

Bütün eksiklere ve bazen fazlalıklara inat kendiniz için uğraş veriyor ve bambaşka bir dünya inşa ediyorsanız sizin bu ilişkiye inancınız vardır - ve henüz her şeyi bitirmek için aslında başlamamış olduğunuz o start çizgisinde bekliyor olaya (ilişkinize) alışma çabası veriyor ve öncen-izden sıyrılmaya çalışıyorsunuzdur.

Henüz kuluçka döneminde bile olmayan bu taze ilişkiyi sağlam kılan şey, en başlarda hayalini kurduğunuz o ikinize ait hayattır işte.

Temelden inşa edilen, üst üste koyulan her taşın üzerinde emeğinizin olduğu bu ilişki sizin ayrı dünyalarda aynı olan hayallerinizin bir güzelliği olma niteliğinde.

Öyle ki, hezeyanlar da, zaman zaman düş kırıklıkları da olmalı. Mühim olan vazgeçilmez olduğunu görmektir...

Eğer birbiriniz için başka hayatlardan vazgeçip bambaşka bir hayat kurma cesaretini gösteriyorsanız bunu ilk fırtına da kalpten olmayan 'ayrılık' kelimesi ile sadece yıpratmış ve fazlasıyla korkak davranmış olursunuz....

Değerlerinize sahip çıkmanız için bir gün onların yok olup gittiğini - öldüğünü görmek inanın ''eğer vicdan sahibiyseniz'' sizi (en uygun tabiriyle ) öldürür...

 

 

 

Zeynep Türkmenoğlu

 

Mart 2012 Tarihli Yazım

 
Toplam blog
: 8
: 184
Kayıt tarihi
: 01.04.12
 
 

Yazmayı seviyorum ve sanırım en güçlü savunma silahım parmaklarım... En çaresiz, yalnız, savunmas..