Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Temmuz '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Oynamak

Tiyatro oyunu değil.. Okey, Bric oyunları değil.. Evcilik oyunu hiç değil paylaşacağım konu.. Bir insanın, karşısındaki insana oynaması.. Hani vardır ya "oynama be kardeşim" derizya.. İşte o oyunlardan bahsediyorum.. Senaryolu, doğaçlama.
Senaryolu diyorum, çunkü beynine yazmış adam!.."ben bu insana allem eder, kallem eder, sonunda düşündüklerimi kabül ettiririm"diye yola çıkıyor... Öyle oynuyorki oyununu.. Sonunda seyirci alkışını de alıyor..Çünkü seyircinin çoğu kendi kalıbında.

Bir insanla çözülmesi gereken bir probleminiz var, Siz hoşgörülü, iyimser ve barışcısınız ve sorunlarınızda nekadar haklılık payınız yüksek olsa bile karşınızdaki kişiye en az yüzde 20-25 lik haklılık payı var düşüncesiyle yaklaşıyorsunuz..Fakat karşınızdaki insan çamur 1..bulaşık.! Kafasına koyduğu şeyi son derece soğukkanlılığıyla, sizin iyimserliğinizden yararlanarak, sizin anlayabileceğiniz dille sizi incitmeden, acıtmadan uygulamak istediğini uyguluyor..kısacası oynayarak size empoze ediyor..Kendi kişiliğini gizliyor ve başka bir kişilikle çıkıyor karşınıza..
Tek felsefem vardır.. Doğru insan olmak, Doğru insan bulmak..

saygılarımla

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..