Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Şubat '14

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Oyuncu değil ama sanat dünyası onun peşinde!

Oyuncu değil ama sanat dünyası onun peşinde!
 

GÜRCAN SİRKEOĞLU


Gürcan Sirkeoğlu denilince bayanlar hep bir ağızdan GÜRCAN diye bağırırlar inanın buna. Nasıl bağırmasınlar ki! Şaşarsınız bu genç adama. O bir sanatçı, yaratıcı, bir başka bir şey! Galiba söylecek kelimeleri bulamadım. Garip değil mi yazan biriyim ben!

Birçok kişi abartıya bak sen diyebilir, hadi canım sende diyebilir, kim o ben onu tanımıyorum da diyebilir. Elbette tanıyamaz. Bütün Türkiye tanıyacacak diye bir şey yok. Benim çevremdekiler tanıyorlar. Dizi setleri onu biliyor, reklam setleri çok iyi biliyor, sinema setleri, defileler, klip çekenlerde biliyor. Peki, o zaman ne diyorsunuz:

“Onu bayanlar biliyor.”

Biliyoruz.

Nasıl bilmezsiniz ki, Gürcan Sirkeoğlu gerçekten farklı. Birkere kendinden o kadar eminki, bu etrafındakileri, saçını ona emanet edenleri rahatlatır. Güven duyguu çok önemli.

“yok / yok.”

Saçımın rengini değiştireceğim.

Tamam

Saçım çok koyu, sarı olsun istiyorum.

Tamam

Şöyle iken böyle olsun istiyorum

Tamam

Tamamda tamam dediklerini yapıyor mu?

Şaşıracaksınız evet yapıyor. Siyah saç sarı oluyor bir tel yanmıyor. Nasıl yani bu genç adam ne yaptı, sihir mi? Bilemeyeceğim. Kendi de söylemiyor ne yaptığını.

Setlerden, reklam şirketlerinden, ajanslardan israrla aranılıyor. Sebebi var çok hızlı ayrıca, hem sanatçı hem hızlı ve de dakik.

Diziler, filmler, ya da bu konuda sanat yapanların her daim acelesi vardır. Eee o zaman tam edresindesiniz. Çünkü Gürcan Sirkeoğlu’nun zaten hep acelesi var. Hep bir yerlere yetişmeye çalışan biri.

Sanatçılar titiz insanlar. Haliyle titiz olacaklar. Güzellikleri ile de mesleklerini icra ediyorlar. Bakımlı olmak durumundalar. Özellikle saçları muhteşem olmalı. Rengi, şekli, boyası, bakımı, parlaklığı! Birde zamanla yarışmalılar buda mümkün ve olmazsa olmaz! Stres yok, telaş yok. Asabiyet hiç yok. Hayırlarda yok. Bundan iyisi!

Hangi işi yapıyorsanız yapın severek yapın. Bu çok önemli…

Hayırları bir köşeye fırlatın atın, evetlerle başlayın. Bir süre sonra evetler size çok şey kazandıracaktır. Mesleğinizde evet diyorsunuz bu taviz değilki. Bu istenilen, bu beğenilen!

İşini sevmek, ona kendini adamak, onunla nefes almak!

İşte bütün mesele bunda…

Nazan Şara Şatana

 
Toplam blog
: 1731
: 4678
Kayıt tarihi
: 09.12.10
 
 

Turizmci; Genel müdür Yazar ; Romanlar, senaryolar müzikkaller... Sinema filmleri, TV filmleri.....