Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Temmuz '13

 
Kategori
Fotoğraf
 

Ozan Topçu çekimi Aslanlı yol, Anıtkabir

Ozan Topçu çekimi Aslanlı yol, Anıtkabir
 

Ozan Topçu çekimi ASLANLI YOL, ANITKABİR


Sevgili Ata'm Anıtkabir'de Sen'i bulmanın kalbe giden yolda yürümenin coşkusu ve heyecanı, biraz da buruk acısı içinde sevinç olan Devrim'lerin, ilkelerin, Cumhuriyet'in Sen'in izinde olmanın asil karakteri, asil karakterin Ata'm. Sen'in yolunda Sen'in gösterdiğin hedefte çağdaş ve uygar bir millet olmanın haklı gerekçeleri ile o gündür gün bugün . Bugün milyonlar Sen'in bağrında milletine, özgürlüğe, dünya barışına koşuyorlar.

Elbette özgürlüklere, sevgiye, açılacak demokrasi kanallarına ulaşmak için epey çaba gerek ve mücadele. Milletin çabası bir gün daha çok olacaktır ki, Sen'i o gün daha çok bağrına basacak. Çünkü asıl ve asil olan halkın milletinin özgürlüğü, ülkenin gelecek yüzyıllara demir yolları örmesi. Barış ilkesinin tüm dünya halkları, insanın insana bakışını değiştirecek Sen'in çağın bir gün yakalanacaktır.

Sen'i sevgili Ata'm Aslanlı yolda sana kavuşmanın heyecanını binlerce kez o çok sevdiğin halkın, Sen'i seven dünya milletleri büyük bir titreyiş ve heyecanla, kalbi duracak, soluğunu tutacak kadar en derin sevgi ve hürmetleri ile yürüdüler.
Ve işte Türk milletinin en büyük ayrıcalığı Sen idin. Tek büyük şansı hep Sen olacaksın.

Sen'i o çok sevdiğin ordun Türk askerin işte askerin bahçesinden o ışıklı yattığın anıt'ı o muhteşem parıltıyı Sen'i oradan izlemek ve dinlemek hep benim için en büyük ürperiş ve görkemdi.

Sen'i anıyorum her günün ve her anın aziz hatırasında. Rahat uyu milyonlar Sen'i dinliyor, Sen'i seviyor, yaşam özgürlükleri ve geleceğe ufkunu açmış yürüyor...(N.K) 

 

 
Toplam blog
: 642
: 524
Kayıt tarihi
: 19.07.08
 
 

Muğla'nın YERKESİK  beldesinde dünyaya gelmişim.  Yöremin o solunacak havasını, coğrafyasını çok ..