Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ocak '16

 
Kategori
TV Programları
 

Özcan Deniz ile Nurgül Yeşilçay yeni bir dizide birlikte mi olacaklar?

Özcan Deniz ile Nurgül Yeşilçay yeni bir dizide birlikte mi olacaklar?
 

Nurgül Yeşilçay'ın Paramparça dizisinden ayrılacağı bir kaç haftadır konuşuluyor. Oysa Erkan Petekkaya ile iyi bir sinerji yakalamışlar, bu dizi haftalardır Pazartesi gecelerinin en çok izlenen dizilerinden biri olmuştur. Geçen hafta 49.Bölümü ekranlara gelmişti. Nurgül Yeşilçay (Gülseren) 52.Bölümde Cihan (Erkan Petekkaya) ile evlendikten sonra senaryo gereği ölecekmiş. Yazılanlara bakılırsa, Petekkaya ile Yeşilçay arasında geçen öpüşme krizi dendi. Bir öpüşme sahnesi çekiminde, Erkan Petekkaya öpüşmek istememiş, Nurgül Yeşilçay senaryo gereğinin yapılmasını isteyince Petekkaya; "Sen ne öpüşmeye meraklısın" diyerek itiraz etmiş. Bu nedenle aralarında kırgınlık yaşandığı da söylendi. Geçtiğimiz hafta hastaneye yatan operasyon geçiren Erkan Petekkaya'yı arayın Nurgün Yeşilçay geçmiş olsun demiş, yakında ziyarete gideceğini söyleyerek küskünlük olmadığını göstermiştir. Yeşilçay'ın anlaşmasının 52 bölüm olduğunu söyleyenler olmuştur. İşin aslı ne olursa olsun, Nurgül Yeşilçay (Gülseren) Paramparça dizisinden ayrılıyor. Şimdi konuşulan konu Yeşilçay'ın hangi yeni projede yer alacağı?
 
Paramparça oyuncu kadrosu güçlü, Yeşlilçay'dan doğan boşluğu da 2 yeni isimle dolduruyor. Şükran Ovalı ve Hümeyra Akbay giriyormuş.
 
Geçtiğimiz hafta Paramparaça dizi ekibi Nurgül Yeşilçay için veda partisi düzenlemiş, dizi oyuncularından kimse katılmaması son derece manidardır.
 

nurgul-yesilcay-in-veda

 
Özcan Deniz'in de iki sezondur devam eden dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün geçtiğimiz haftalarda final yapmış ve sona ermişti.
 
Nurgül Yeşilçay, oyuncu arkadaşı Ahmet Mümtaz Taylan ile birlikte bir yemekte yaptığı açıklamada, Paramparça dizisinden ayrılacağına üzülmediğini söylemiş. Yeşilçay, "Her proje gibi bu da bitti. Bir çok teklif alıyorum. Ama kararsızım" demiş.
 
Bu gün Posta.com'dan Serhan Sokulgan'ın bir yazısında okudum. Nurgül Yeşilçay son verdiği bir röportajında, Özcan Deniz ile bir projede olmak isterim demiş. Özcan Deniz de bu konu ile ilgili cevap vermemiş ama, "Bu ikili çok yakında yepyeni bir dizi projesi için bir araya geliyorlar." Demiştir.
 
Özcan Deniz ile Nurgül Yeişçay yıllar önce "Asmalı Konak" dizisinde birlikte olmuşlardı. 2002 - 2004 yılları arasında maço erkek karakteri ile ekranlara gelen Özcan Deniz ile Nurgül Yeşilçay izleyiciyi ekran başına kilitlemişlerdi. Şimdi de niye böyle bir iş ortaya çıkmasın.
 
Konunun ne olacağı, hangi kanalda ekranlara geleceği belli değil ama, önümüzdeki günlerde netleşir.
 
Yeni projelerinde Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz'e başarılar dilerim.
 
Saygılar ve sevgiler.
 
Abdurrahman Balcılar
 
Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar
 
Mail : ab.balcilar@hotmail.com
 
Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever
 
Blog: balcilar-blog.com
 
 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..