Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Temmuz '09

 
Kategori
Mağazacılık
 

Özdilek'ten açıklama yapıldı

Özdilek'ten açıklama yapıldı
 


Geçtiğimiz günlerde Antalya'da yeni açılan Özdilekpark'ta yaşadıklarımı "Özdilek'te 1,5 saat rehin kaldım" başlıklı bir blogla anlatmıştım: http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=189764

"Henüz resmi açılışı yapılmayan Özdilekpark yetkilileri, umarım bir tüketicinin uyarılarına kulak verirler." diye de not düşmüştüm.

Uyarım dikkate alındı ve Özdilekpark Müdürü ('Genel' ya da 'Mağaza' sıfatını kaçırdım, özür dilerim) Şadi Aşıroğlu telefonla aradı. Uzun bir görüşme yaptık; hem özür diledi Aşıroğlu, hem de ayrıntılı bilgi verdi. Telefonla görüştüklerimizi not edebildiğim ölçüde okurlara ileteceğim. Görüşme sonunda Sayın Aşıroğlu'ndan, ayrıntıları kaçırmamak adına yazılı bir açıklama gönderirlerse daha sağlıklı olacağını belirtmiş, olumlu yanıt almıştım. İki gün bekledim, gelmedi. Okura telefon görüşmemizdeki sözlü açıklamayı (özetle) iletmeye karar verdim.

Önce, 'dümdüz Antalya'daki yokuş'u anlattı Şadi Aşıroğlu. Sorun kot farkındaki uygulamadan kaynaklanmış. İmar zorunululuğu yani. Seçeneksizlikten öyle bir rampa yapmak zorunda olduklarını belirtti.

Otoparka giren araçların kontrolündeki uygulamanın yasa gereği olduğunu ve devam etmek zorunda olduklarını anlattı. Zaten Antalya'da kendilerinin dışında kapalı otoparkı olan AVM olmadığını da belirtti... Ancak, o gün, o birimle ilgili personelin dikkatinin çekilip, nezaket çizgisini aşmamaları gerektiği konusunda uyaracaklarını, buna çok dikkat gösterecekceklerinin altını özenle çizdi. Karşılaştığımız kabalık için özür diledi.

Zemin katta Koçtaş'tan yapılacak alışverişlerde ürün tesliminde mutlaka kolaylık sağlanacağını, tüplü de olsa aracın 'kontrollü olarak' girip, satın aldığı ürünü alıp çıkmasının mutlaka sağlanacağını belirtti. "Kimse sizin karşılaştığınız sorunla karşılaşmayacak" dedi.

Zemin katta diğer mağazalardan yapılacak alışverişlerin çıkış(otopark)a taşınması için temmuz sonuna kadar çok sayıda asansör çalıştırılacağını söyledi. Aşıroğlu, yürüyen bantın bir mimari hata ya da zorunluluk olduğunu belirtti, ancak net bir şekilde usumda kalmadı.

Her iki haliyle de asansör ve yürüyen merdiven/bantla ilgili açıklama, bu konuyla ilgili düşüncelerimi ortadan kaldırmadı. Yapıyı hala (gördüğüm kadarıyla) bir mimari facia görmekteyim.


 
Toplam blog
: 355
: 1099
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

1960 Ankara doğumlu bir Çankırılıyım. İşimin burada olması nedeniyle, Antalya'da yaşamaktayım. Ti..