Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ekim '06

 
Kategori
Bayramlar
 

Özel bir bayram yaşayın ve yaşatın!

Özel bir bayram yaşayın ve yaşatın!
 

Hayatımda hiçbir bayramı böyle büyük bir heyecanla beklemedim.. Çocuk kadar sevinçli, kıpır kıpır ve heyecanlıyım.. Belki gerçekten o eski bayramların tadı kalmadı. Büyüdükçe eli öpülecek insanların sayısı azaldı hayatımızda..

Önceden elini öpmek için evine gidip hayır dualarını aldığımız anneannemizin, dedelerimizin, babaannemizin bayramlarını artık sadece mezarlarına bir çiçek bırakıp, dua okuyarak anıyoruz.

Teknoloji gelişsin diye uğraşıyoruz ama teknoloji geliştikçe insanların birbirlerini özel günlerde sadece bir mesajla, maille, telefonla hatırladığına da sitem ediyoruz. Değişenin, tembelleşenin biz olduğunu kabul etmiyoruz da, teknolojiye bahane bularak avutuyoruz kendimizi.

Bir bayram daha geldi.. Doğduğum şehire gidip, annemin, babamın, büyüklerimin elini öpüp bayramını kutlamak bu sefer bana ayrı bir heyecan veriyor. Çünkü ilk defa bu kadar ayrı kaldım onlardan.. İyi ki bayram diye bir şey var..

Bu bayramı mesajla, maile, telefonla geçiştirmeyin.. Gerçekten görme şansınız varsa gidip sevdiklerinizin hepsini görün. Bir dahaki bayram herkesi aynı yerde bulamayabilirsiniz! Sizin için önemli olan ve size ihtiyacı olan herkesi kapıdan da olsa ziyaret edin bu bayram.

Bu bayram bir değişiklik yapın ve tatile çıkmak yerine sevdiklerinizin yanında onlara sımsıkı sarılarak geçirin.. En büyük ve en güzel bayram bu.. Her zaman dinlenebiliriz ama her zaman bizi dört gözle kollarını açmış bekleyen o özel insanları göremeyiz.

Çok sevdiğim bir bayram mesajı var:

"Son sözlerin söylenmediği, vedasız, apansız gelen ayrılıkları bitiren, ağlamaklı gözlerel beklenenleri, özlenenleri buluşturan, kavuşturan bir bayram olması dileğiyle..."

Her gününüz bayram sevinci gibi, şeker tadında geçsin ve sağlıklı, huzurlu, sevdiklerinizle geçireceğiniz mutlu bir bayram olsun.

 
Toplam blog
: 16
: 1368
Kayıt tarihi
: 19.10.06
 
 

Kendini anlatmaya gelince insan bir an duraksıyor.. Galiba en zoru insanın kendini anlatması:)1982 M..