Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Temmuz '06

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Özel günler deyince sizin aklınıza ne gelir?

Özel günler deyince sizin aklınıza ne gelir?
 

Dogumgünleri, evlilik yıldönümleri, bayramlar, yılbaşı gibi günler sizlere neler hatırlatır? O günlerde nasıl bir gün geçirmek istersiniz?

Çoğu insan için özel günler önemlidir. Değer verilmesi ve kutlanması gereken günlerdir. Hayatınız çok güzel olsada, sevdikleriniz sizin için sürekli bir şeyler yapsada bu günlerde özel bir ilgi bekleriz. Hele ki küçüklükten itibaren kutlamaya alışmışsanız bir gün sevdiğiniz bir insanın bunu unutması size hüzün verir. Artık size yeterince değer vermediğini düşünürsünüz. Önemsiz olduğunuz kanısına varırsınız.

Kimi insan için bu günlerin önemi yoktur. Anlamsız bulur. Birbirini seven insanların sadece bir tek günde hatırlanmadığını savunurlar. Aslında kendileri içinde önemlidir ama bunu kabullenmek istemezler. Kimin hoşuna gitmez hediye almak, kendisi hazırlanmış süpriz bir partiyi görmek. Herkesin hoşuna gider.

Bu günlerde sevdiklerimizi hatırlamak gerektiğine inanıyorum. Tabi ki onları her zaman hatırlıyoruz ama onun için özel olan bir günü hatırlamınız ona, her gün gibi bugünüde hatırladım, çünkü sana değer veriyorum demektir. İnsanlardan sevdiklerinden bu günler için çok pahalı hediyeler beklemezler. Sadece onları hatırlamanız onlar için bir şey yapmanız onları mutlu eder.

Sevdiğiniz için onun doğumgününde süpriz bir doğum günü partisi hazırlayın. Görmek birlikte olmak istediğini insanların hepsini bir araya toplamaya çalışın. Sevginizi anlatan ufacık bir hediye alın. Bu hediyeniz sevginizi, aşkınızı yansıtsın. Eminim sevdiğiniz hayatının en mutlu gününü geçiricektir.

Bayramlar, yılbaşı da özel günlerdir. Bu günlerde ben ailenin bir arada olması gerektiğine inanırım. Hep bir arada olunca bayram daha bir keyifle geçiyor. Kalabalık olan yerde eğlencenin tadı bir başka olur. Tek başına bayram geçirmek ne kadar zordur. Hele ki kalabalığa alışmışsanız.... Biraraya gelmeniz ailenizin bağlılığının ne kadar kuvvetli olduğunu gösterir.

Özel günlerde sizin için özel olan insanlara bunu hissettirin. Onlar için bir şeyler yapın. Eğer unutma alışkanlığınız varsa Bu günleri bir yerlere not alıp arada bir göz gezdirin. Hatırlanmamak en kötü duygudur.

Bugün doğumgünü, evlilik yıldönümü olan herkesin kutlu olsun ve her gelen sene bir öncekinden güzel olsun.

 
Toplam blog
: 60
: 2933
Kayıt tarihi
: 30.06.06
 
 

Memur olduğum için Türkiyenin çeşitli illerini gezmekteyim. Yaşamı seven, hayatını daima daha iyi ya..