Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ekim '10

 
Kategori
Güncel
 

Özel hayatlarını kendileri ifşa edenlerden biri (Hanefi Avcı'nın hanım arkadaşı Kezban Küçük)

Özel hayatlarını kendileri ifşa edenlerden biri (Hanefi Avcı'nın hanım arkadaşı Kezban Küçük)
 

Özel hayat elbette kutsaldır. Kimse kimsenin özel hayatına karışamaz ve bu özel hayat kimseyi ilgilendirmez de. Buraya kadar eyvallah da ya biri çıkar da kendi özel hayatını kendisi anlatırsa, üstelik de ballandıra ballandıra anlatırsa ne demeli?

Kezban Küçük Anlatıyor

Hanefi Avcı’yla ilişkisi olduğu ileri sürülen, daha doğrusu arkadaşlığını bir TV kanalında bizzat kendisi söylediğine göre, ilişkisi olan Kezban Küçük'ü seyrederken branştaşım olduğu için iyi ki MEB'den erken ayrıldığıma sevindim.

Seyrettiğim Küçük'ün Ruh Hali ve Tavırları ile İlgili Birkaç Yorum

Bir sene psikoloji okumuş biri olarak şunu kesinlikle söyleyebilirim ki Kezban Küçük ruh açısından sağıklı biri değil. Jest ve mimikleriyle, gülüşüyle o kadar rahat ki sanki hiçbir şey olmamış, sanki karşı tarafın bir ailesi yok, sanki kendisinin meseleleri idrak çağında bir kızı yok, sanki kendisi küçük beyinler yetiştiren bir öğretmen değil... Anlatıyor, gülüyor, konuşuyor, bir genç kız havasında saçlarını atıyor.

Ne yalan söyleyeyim bu halleriyle bende reklamını yapıyor, medyatik olmak istiyor izlemi yarattı. Yahu "fikir sevgilisi" (ne demekse) içeride kendisi güle oynaya özel hayatını anlatıyor. Sunucunun bir kere başbaşa kaldınız, cümlesini bile düzeltiyor: "Hayır iki kere."

Sevgisini anlatırken gözlerinin içi parladığı bir anda Zia Paşa'ya ait bir beyit bile okudu:

"En ummadığın keşfeder esrar-ı derunun
Sen herkesi kör, alemi sersem mi sanırsın"

(İçindeki sırları en ummadığın -kişi- keşfeder. Sen, herkesi kör evreni (evrende yaşayan insanları) sersem mi sanırsın?)

Ne diyeyim şaşırdım. Rabbim akıl fikir ihsan eylesin.

Son söz: Bütün bu yaşananlar karşısında -ilgili olmasa da- aklıma Ergun Göknel'in "macera"sı geldi aklıma.

 
Toplam blog
: 300
: 1022
Kayıt tarihi
: 13.06.10
 
 

Tarih, edebiyat, şiir, dil ..