Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ekim '06

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Özel tasarım ayakkabılar!

Türkiye' de ilk kez ünlü İtalyan markaları Nicoli' nin çantalarını ve Mario Cerruti ile Luciano Barachini'nin ayakkabılarını satışa sunan kardeşler bir hayli iddialı!

Türkiye' de ilk kez ünlü İtalyan markaları Nicoli' nin çantalarını ve Mario Cerruti ile Luciano Barachini' nin ayakkabılarını satışa sunan kardeşler, her yaşa ve zevke hitap ettiklerini söylüyor. Seda ve Banu Yoleri, tümü el yapımı ve tek seri getirdikleri için başka kimsede olmayan modelleriyle hayli iddialı...

Her model tek

* Biz İtalya' ya gidip bütün tasarımları kendimiz seçiyoruz. Ayakkabılarımızın hepsi el yapımı. Seçtiğimiz modellerin ayak sağlığına uygun olmasına çok özen gösteriyoruz. Bir ayakkabıyı seçmeden önce giyiyoruz. Eğer rahatsız bulursak, ayakkabı ne kadar şık olursa olsun onu getirmiyoruz.

3 alana 1 bedava

* Bir ayakkabının ayak sağlığına zarar vermemesi için kesinlikle modeline uygun bir kalıba sahip olması gerekiyor. Kalıp düzgün olduktan sonra ayakkabı topuklu da olsa rahat edersiniz.

* Mağazamızda yaklaşık 150-200 çeşit ayakkabı var. Hepsinden bir seri getirdiğimiz için aynısını başkasının ayağında görmek mümkün olmuyor. Çantaları ise çabuk modası geçmeyecek modellerden seçiyoruz.

* Yeniliklerimiz arasında bir de kampanyamız var. Her ayın 15'inde '3 alana 1 bedava' sloganıyla, iki ayakkabı alan müşterilerimize düşük fiyatlı olan üçüncüsünü hediye ediyoruz.

 
Toplam blog
: 4
: 3286
Kayıt tarihi
: 10.10.06
 
 

Halka ilişkiler okuyorum.. İzmir' de doğdum... MODA, sanat, sosyal yaşam, tarih hakkında bir çok şey..