Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mayıs '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Özer Ülken CHP Antalya İl Başkan Adaylığını Açıkladı

Özer Ülken CHP Antalya İl Başkan Adaylığını Açıkladı
 

ÖZER ÜLKEN CHP ANTALYA İL BAŞKANLIĞINA YENİDEN TALİP


CHP Antalya İl Başkanlığının 26 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirecek olduğu 34. Olağan İl Kongresi öncesi halen CHP Antalya İl Başkanlığını sürdürmekte olan Özer Ülken, İl binası önünde düzenlediği basın toplantısıyla İl Başkan adaylığını basın ve kamuoyuna açıkladı.

Basın açıklamasına CHP Antalya Milletvekili Arif Bulut, Yıldıray Sapan, Meclis Üyeleri Remzi Sadi, Erdem Armen ile Konyaaltı, Muratpaşa, Gazipaşa, Korkuteli, Manavgat, Serik ilçe örgütlerinin de katıldığı, CHP Antalya İl Başkanlığı binası önünde toplanan 150'ye yakın partiliye Özer Ülken parti örgütünün isteği ve öngörüsüyle 26 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak olan Kongrede aday olacağını söyleyerek başladığı konuşmasında; "Görev sürem boyunca yaptığım her icraat örgüt olmamızın gereği ve genel merkezin bize verdiği direktifler doğrultusunda olmuştur. Zaman zaman aldığımız kararlardan hoşnut olmayan arkadaşlarım olmuştur, ancak ben hep örgütümün ve ülkemin bekasını düşünerek hareket ettim." dedi.

Konuşmasının devamında Ülken: "Ülkemiz ve partimiz zor günler geçiriyor, ancak bu zor günlerde sahtekârlar ile tamahkârların oyunlarını hep birlikte izliyoruz. Kavganın her gün çarkın kıskaçlarına takılarak devam ettiğini görüyoruz. İktidar ve payendeleri her yeni gün Cumhuriyet'in değerlerine küfrediyor, karşı devrim naraları atıyor. Birileri bu gelişmenin başını çekiyor, birileri de bu gelişmelerek isteyerek ve bilerek çanak tutuyor." Şeklinde konuştu.

Ülken İlçe kongreleri sonrasında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’yla yüzyüze görüştüğünü belirterek, Antalya’nın sorunları hakkında kendisine bilgi verdiğini, bu görüşme esnasından Genel Başkanın kendisine ‘Partimizi Antalya'da neidüğü belirsiz ellere teslim edemeyiz, çalışmalarında başarılar diliyorum’ dediğini ifade etti. 

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..