Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ekim '09

 
Kategori
Futbol
 

Özer ve Kazım biz lideriz dedi

Özer ve Kazım biz lideriz dedi
 

..


Çok önemli oyuncularından mahrum olan Fenerbahçe'de Alex, Guiza, David ve bunlara son anda eklenen Semih ile birlikte kadroda zorunlu değişikliklere giden Daum gerçekten çıkarabileceği en iyi kadroyu sahaya sürdü. Alex'in yokluğunda bu mevki de oynaması gereken ilk kişi kesinlikle Özer Hurmacı idi ve nitekim de böyle oldu. Özer ilk kez 11'de sahaya çıkmasına rağmen başarılı bir futbol ortaya koydu. Attığı mükemmel ara pası ile galibiyette büyük pay sahibi oldu ve gelecek maçlar da artık ben de forma savaşının içinde varım dedi. Guiza'nın yokluğunda maça forvette başlayan Kazım gerek güçlü fiziği ile gerek tekniği ile gerek hava toplarında ki hakimiyeti ile gerek hızı ve çalım atıp gidebilen yapısı ile Fenerbahçe ileri uç oyuncuları arasında ( Guiza, Semih, David gibi) forvette oynaması gereken ilk kişidir. Başarılı futbolu ve attığı gol ile takımın en iyilerinden biriydi ve galibiyette büyük rol oynadı.

Lugona ile birlikte defansın göbeğinde iyi bir ikili olan ve takım adına çok önemli bir futbolcu olan Blica yaptığı iki inanılmaz hata ile belki de takımın sahadan mağlup ayrılmasına neden olabilrdi ki her geçen gün kalesinde devleşen Volkan Demirel buna izin vermedi. Blica'nın kritik bölgelerde daha sağlam oynamayı tercih etmesi hem Fenerbahçe adına hem de kendisi adına çok daha iyi olur.

Sonuç olarak Twente'nin kaybetmesi ile grupta liderliğe yükseldik ve çok önemli bir avantajı elimize geçirdik. Haydi Fenerbahçe diyelim avantajımızı kaybetmeyelim ve gruptan lider olarak bir üst tura çıkalım.

 
Toplam blog
: 63
: 1315
Kayıt tarihi
: 20.12.08
 
 

Futbol konusunda bilgisine güvenen, sporu çok seven ve sporla barışık olan biriyim. Spor yorumların..