Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Nisan '17

 
Kategori
TV Programları
 

Özge Özpirincci ve Buğra Gülsoy yeniden aynı projede!

Özge Özpirincci ve Buğra Gülsoy yeniden aynı projede!
 

Dizi dünyası içerisinde yüzlerce başrol ve ikiliye denk gelmişizdir. Bunların kimisi sessiz sedasız şekikde dizi çöpluğünü boylarken,kimisi de milyonlarca insanın zihninde ve hatta aklında yer edinmeyi başardı. Bu yer edinme işini gerçekleştirmeyi başaran bir ikili ile ilgili yeni ve sevindirici bir haber geldi.

 

2015 ile 2016 yılları arasında Fox ekranlarında yayınlanan Aşk Yeniden dizisini biliyorsunuz. Bu tatlı dizinin tatlış mı tatlış ikilisi Özge Özpirincci ve Buğra Gülsoy'u da hatırlıyorsunuz. Bu ikili Aşk Yeniden dizisindeki uyumlarıyla göz dolduran ve dizi tarihinin en akılda kalan ikililerinden olmayı başarmışlardı. Işte bu uyumun ve durumun farkına varan yapımcılar bu ikiliyi yeniden bir araya getirmeyi başardı.

Önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak olan ve önümüzdeki sene vizyona girmesi beklenen Yeni Aşk isimli sinema filminde bu tatlış ikilinin başrolde olacağı açıklandı. Yani yollar yeniden birleşiyor ve izleyicinin begenisine sunuluyor.

Film oyuncu kadrosu,konusu,yönetmeni,vizyon tarihi gibi bilgiler henüz gün ışığına çıkmadı. Ama şimdiden bu filmin sıcaklığını hissetmeye başladık. Bu da bir başarı sayılır.

Bu güzel ikiliye bol şanslar ve bol gişeler diliyorum. Ayrıca iyi bir iş çıkacağını düşünüyorum.

Bekleyelim görelim.

 

Anıl Koldaş 

koldasanil@gmail.com 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..