Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Şubat '15

 
Kategori
Güncel
 

Özgecan ve kindar gençlik

Özgecan ve kindar gençlik
 

Kindarlığın olduğu yerde barış,özgürlük, paylaşım, dayanışma, güzellik ve estetik anlayışı yoktur. Nezaket, zerafet, sevgi, saygı, hoşgörü, anlayış, empati, sempati yoktur. Kindarlığın olduğu yerde yağma, talan ve yalan vardır.  Kindarlığın yeşerdiği yer insanlığın bittiği yerdir. Kindarlığın olduğu yerde kabalık vardır, ilkellik vardır, şiddet vardır, yoketme vardır. Güce tapma vardır. Üretim yoktur, tüketim ve yakma-yıkma vardır. Hiç bir değer yargısı yoktur. Erdemsizlik ve onursuzluk vardır. 

El Nusra, El Kaide ve Işıd, en kindar gençlik yapılanmalarıdır. Yaptıkları tek şey yakıp yıkmak yoketmek. Tarihi, uygarlıkları, kültürleri ve doğayı yok etmek. Kadınları, çocukları ve toplumları yoketmek. En sonunda kendi bedenlerini yok etmek vardır( canlı bombalar). Kindar gençliğin en kolay yok ettiği iki canlı kadınlar ve çocuklar. Çünkü bunlar en savunmasız kimseler. Kadınları ve çocukları hunharca ve canice yok ediyorlar. Kendi anneleri, kendi çocukları, kendi kız kardeşleri ve ya eşleri acımasızca saldırıyorlar.

Kadınlarıa saygı duymayan toplumlar yok olmaya mahkumdurlar. Düşman aramaya gerek yok, bir toplum kendi kendini yok ediyor.  Türkiye yok olma yolunda hızla ilerliyor. Gördüğünüz gibi; sarayla itibar olmuyor. bir ülkenin itibarı, kadınlarına verdiği değerle ölçülür. Dünya da Türkiye'nin itibarı sıfırlandı.

Bu gidişe dur diyecek bir Allah'ınkulu yok mu?!

 
Toplam blog
: 104
: 478
Kayıt tarihi
: 31.01.07
 
 

Antalya'da yaşıyorum. İki yıl öğretmenlik yaptım, şu anda müteahhitlik yapıyorum. Aslen Kayserili..