Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Köklerim Karadenizin doğusun da doğmuş ve 1500 yıllara kadar dayanan orjinal Türk bir ailenin çocuğu, Allah'ın kuluyum. Ekonomik koşulların İstanbul'a süreklediği denizci ailenin "Mühendis" evladıyım.  Atatürk'e, özgürlüğüme, Ülkeme, aileme, doğaya ve doğal hayata aşığım. Doğal olan her şey için varım. "nokta kadar menfaat..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kobani'de, daha başlangıçtan bu yana, sonucu belli olan bir senaryo oynanıyor...

Senarist Amerika sponsor İsrail, Denetleme İngiltere ve yapımcı Tayyip Erdoğan ve arkadaşları. Dünyanın derin devleti petrol demirçelik ilaç silah sanayini elinde bulunduranlardır. Mevcut hükümet malesef ne oğru yolda nede ne yaptığını bilmiyor. Mevcut hükümet bugün itibar ile bir oldu bittiye getirilen kobani işhid ösa senaryosunda pkk yı kollayan bir duruma düştü.Buda bölgede (kuzey ırak ve suriye ve Günedoğu Anadolu) PKK tabanlı ne olduğu belirsiz bir terörist oluşumu tanımasıdır. Saygılar.

27 Ekim 2014 07:14
Rıdvan Dilmen'in bildiği ama bizim; bizim bildiğimiz ama Rıdvan Dilmen'in bilmediği gerçekler

Başbakan Fenerbahçe, gezi, suriye ve 17 Aralıkta ortaya çıkan çok çok olumsuz havayı yok etmeye çalışıyor. çünkü bir daha seçilemezler ise sandıkta değil adaletin önünde hesap verecekler. buna rağmen yalanlara aldatmaya tehditlere devam ediyor. Mahmut Uslu ve Rıdvan dan ne istemiş olabilir ki: Kendisi ve Fenerbahçe arasında sorun olmadığını 3 Temmuz un hükümetle alakası olmadığını Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeyi kendisinin koruduğu yalanına tüm Fenerbahçelilerin AKp li olupta bu süreçte AKP den soğuyanların geri gelmesini sağlamak. Yersen. Rıdvan Harakiri yapmıştır. 45 yıllık Fenerbahçeli olan benim içinde bitmiştir.

02 Ocak 2014 11:49
Fenerbahçe'deki düşüş normal mi?

Fenerbahçe deki düşüş normal değil.. bence çok anormal. bu konuda defalarca elşetiriler yapıldı. al başını git kardeşim sana ne, o şu bu puan kaybetmiş . sana ne ligtv nin rayting i düşmüş. sana ne

25 Aralık 2013 22:11
 
Toplam blog
: 48
: 1239
Kayıt tarihi
: 18.01.11